Connect with us

Tехнологии

А1 ще започне да приема онлайн предварителни поръчки за новите iPhone 15 на 15 септември

Avatar

Публикувано

на

Apple iPhone 15 Pro

iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max ще могат да се поръчат онлайн от A1.bg с мобилните планове Unlimited от 15:00 часа на 15 септември

A1 ще предложи новите iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max. Телекомуникационният оператор ще започне да приема предварителни поръчки от 15:00 часа на 15 септември. Смартфоните ще могат да се поръчат от A1.bg с мобилните планове Unlimited, а доставките за първите поръчали ще стартират от 22 септември.

iPhone 15 и iPhone 15 Plus сa с прекрасен нов дизайн и мощна 48MP основна камера с възможност за двукратно увеличение, процесор A16 Bionic и USB Type-C.

iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max са най-леките Pro модели на Apple досега. Те предлагат стилен и лек дизайн с корпус от рециклиран титан, сериозни подобрения на камерата, включително по-усъвършенствана 48MP основна камера, процесор A17 Pro и USB Type-C. iPhone 15 Pro Max е първият смартфон на компанията, който използва перископен механизъм на камерата и с него предлага 5-кратно оптично приближение.

Четирите модела ще се предлагат както в брой, така и на изплащане с мобилните планове на А1. Те са съвместими с мрежите от пето поколение и могат да се възползват от гигабитовите скорости на 5G ULTRA.

Advertisement

А1 ще предложи и второто поколение на безжични слушалки AirPods Pro. Те предлагат безжично зареждане и жично зареждане с USB Type-C, по-висока издръжливост на прах и неповторимо аудио преживяване с новата операционна система iOS 17.

Continue Reading
Advertisement