Connect with us

Lifestyle

А1 ще предлага новите iPhone

Avatar

Публикувано

на

A1 iPhone12 front back

Предварителните поръчки на iPhone 12 и iPhone 12 Pro започват на 23 октомври

Както всяка година потребителите на онлайн магазина на А1 ще имат възможност да са сред първите хора в България, които притежават най-новите модели на iPhone. Телекомът ще предлага пълната гама от тазгодишните смартфони на Apple, като първите налични за предварителни поръчки ще бъдат iPhone 12 и iPhone 12 Pro от 23 октомври. Вариантите iPhone 12 mini, както и флагманът iPhone 12 Pro Max ще се присъединят към кампанията на по-късна дата.

Новите iPhone устройства бяха очаквани с особен интерес на фона на развитието на 5G мрежите, както и на заявките на Аpple от по-рано тази година, че ще разработват устройства и на по-достъпни за масовия потребител цени. С оглед на това няма как да не се коментират и техническите характеристики на представените модели.

Добре познатото от серията 11 разположение на основните камери се запазва, но серия 12 идва с редица подобрения. Основната камера на iPhone 12 e двойна с 12MP главен сензор. Вариантите Pro и Pro MAX имат тройни камери, подкрепени от допълнителни сензори за постигане на още по-голяма прецизност при снимките.

Всички модели са с повишена издръжливост на намокряне и прах. iPhone 12 Pro се предлага в четири цвята – сребрист, графит, златен и син, а iPhone 12 в пет – черен, бял, червен, зелен и син. Изчистен дизайн, подсилващата метална рамка и дисплей, който заема почти цялото лице на устройствата, са другите отличителни характеристики, на новите iPhone 12.

Advertisement

Това, което остава скрито от погледите на потребителите, е новият процесор А14 Bionic. Телефоните от серията iPhone 12 са първите устройства с толкова мощен процесор. От Аpple го определят като най-мощният процесор за смартфон. Той е заявка за дълъг живот на устройствата, които може да се справят с множество задачи като тежки и поддръжка на бъдещите софтуерни ъпдейти.

Continue Reading
Advertisement