Connect with us

Музика

Балкански хип-хоп завладява Пловдив

Avatar

Публикувано

на

poster green

poster-greenГрадът на тепетата е домакин на балканската хип-хоп среща THE BALKAN JOINT на 25. октомври, представена от Affirmative Re-Action. Сцената на пловдивския клуб STAGE51 ще бъде гореща цяла нощ с обединената сила на мощния flow на ЛОГО5, боровски рапове от SO CALLED CREW и тежките лирики на АТИЛА. На грамофоните плътно зад тях с качествени хип-хоп бийтове ще застъпят Евгени от SCC и DJ AKASHA. Македонския ъндърграунд достойно ще представи триото от Скопие GREEN OUT, които за първи път гостуват в Пловдив.
GREEN OUT са Tonyo San, LD Pistolero и Bruce/Foolish Green и са част от колектива на хип-хоп артисти LEGIJATA. Новата тава на крюто RAPANOJA беше изпечена през пролетта и представена на софийска сцена през май месец. Както и се заканиха тогава на едночасов фрийстайл на партито в столицата, Скопските бандити се завръщат на 25.10. за THE BALKAN JOINT.
Мястото на срещата е Пловдив, клуб STAGE51 (бул. Христо Ботев 51-53, Тютюневи складове). Започваме точно в 21:00 часа на 25.10., събота.
Билетите се продават само на място срещу скромната сума от 5 лева. Барът също е на наши цени.
Следи събитието тук

Continue Reading
Advertisement