Connect with us

Lifestyle

БГ платформа за видео съобщения свързва артистите и техните фенове

Avatar

Публикувано

на

Българскaта платформа Greet.bg предлага на феновете директна видео връзка с любимите им български звезди. Независимо дали става дума за актьори, музиканти, популярни ТВ водещи или отскоро нашумели интернет звезди, платформата Greet.bg дава възможност да изпратиш запитване към всеки от тях и да получиш лично видео съобщение. Вече над 150 популярни знаменитости са се включили в инициативата, като всеки от тях определя сам стойността за тази услуга, а тя варира между 20 и 150 лева.

Порталът е активен от едва няколко седмици, но вече се радва на сериозен интерес, както от страна на талантите, разглеждащи го като допълнителен канал на комуникация, така и на потребителите, които мечтаят да си поговорят лично с любимците на България.

Първата реакция на хората е да използват платформата, за да зарадват любим за тях човек с видео поздрав по случай рожден ден или имен ден, но пък виждаме и все по-засилен интерес към запитвания за видео съобщения, които са чисто мотивационни или окуражаващи, както и за сключена сделка или повишение в работата.“, споделя Климент Йончев, управител на компанията.

Една от най-любопитните опции на Greet.bg е възможността да изпратиш заявка за Zoom видео разговор със своя идол или с човек, на когото се възхищаваш и искаш да подражаваш. Стандартният пакет в този случай включва 15-минутен Zoom call за до 5 човека. Най-много подобни заявки за момента получават YouTube звездите The Clashers и Айде БГ.

Вече го виждаме и като допълнителна възможност за среща между популярен изпълнител и неговите фенове. Дава поле за много интерпретации и възможност за артистична изява. С времето ще добавим още няколко функционалности насочени и към бизнеса, защото искаме да развиваме Greet.bg в посока обучения и да сме в помощ на различни благотворителни каузи. Мечтата ни е Greet.bg да се превърне в платформата, за която се сещаш, когато искаш да си подариш емоция или пък знание и ново умение.“, добавя Антоан Шотаров, съдружник в компанията.

Платформата за видео съобщения вече работи с 8 организации, сред които „Български фонд за жените“ и „Операция Плюшено мече“.

Сред първите включили се виждаме още Йордан Йовчев, Графа, Михаела Филева, модела Алекс Петканова, актьора Ники Илиев, вратаря на Левски Ники Михайлов, актьора и интернет феномен Китодар, Анелия, Камелия и много други.

Advertisement

Всеки талант може да се включи, като използва формата за регистрация тук – https://greet.bg/join-greet/

Continue Reading
Advertisement