Connect with us

Кино

„Бебе Бос: Семейни работи“ с първи трейлър!

Avatar

Публикувано

на

Предстоящата 2021 година ще ни донесе нова формула за успех и забавление и ново бебе с особен афинитет към контрола и мениджърския дух! Първият трейлър на едно от най-вълнуващите предстоящи заглавия, дело на DreamWorks Animation, Бебе Бос: Семейни работи е вече при нас и само загатва за интригуващите моменти, хуморът, необичайните отношения и изключително динамичните обрати, на които ще станем свидетели. Такива, каквито само едно семейство може да ни поднесе.

Продължението на първия филм Бебе Бос от 2017 година, който натрупа повече от $500 млн. в световния боксофис, обещава да поднесе на зрителите нова, още по- нестандартна история и да завладее малки и големи с уникалните преживявания на семейство Темпълтън. В Бебе Бос: Семейни работи Тим и неговото малко братче Тед, по-познат като Бебе Бос, са вече възрастни и са се отдалечили един от друг. Тим има свое семейство, докато Тед отново е шеф на сериозна компания и проповядва тезата, че каквото не може да се купи с пари, може да се купи с много пари. Отдалечавайки се все повече един от друг, в живота им се намесва важна фигура с екстравагантен подход и доброто намерение да сближи отново двамата братя. Амбициозно до „мозъка на гените си“ Новото Бебе Бос има за цел да отключи спомена за привързаността и обичта между братята и да ги накара да разберат какво наистина има значение в този свят.

Кое е новото Бебе Бос и дали войните се водят отвътре навън? Дали мисията ще бъде успешна и Тим и Тед отново ще погледнат един към друг? Тези и много други отговори ще получим от приключенската анимация Бебе Бос: Семейни работи, която поднася на зрителите много поуки през очарователната призма на едни от най-симпатичните и обаятелни филмови герои.

За втори път в българската версия на филма в ролята на Бебе Бос се превъплащава един от най-обичаните български актьори. Герасим Георгиев – Геро отново ще даде гласа си на ексцентричния герой и ще зарадва зрителите с емблематичното си присъствие във филма.

Като режисьор на Бебе Бос: Семейни работи се завръща Том Макграт, а сценарият е дело на Марла Фрийз.

Advertisement

Събирайте сили и ентусиазъм, защото семейните дела ще бъдат много и от всякакво естество, а Бебе Бос: Семейни работи ще зададе посоката през 2021 само в кината.

Continue Reading
Advertisement