Connect with us

Общество

Безплатно бизнес изложение по време на „Денят на жената предприемач“

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Събитието, което помага на различни бизнеси, предприемачи и благотворителни каузи

Четвъртото издание на “Денят на жената предприемач 2022” ще се реализира на 24-ти ноември 2022 г. в Гранд Хотел Милениум София, от 9.30 часа. Тази година събитието ще има тема: „Жената в различните ѝ роли“, която цели да покаже жените всички лица на всяка дама, включително нейното бизнес амплоа.

Дневната програма започва в 9.30 часа в зала Шекспир на Гранд хотел Милениум като по време на нея, гостите ще могат да посетят 5 обучителни класове, които ще бъдат с различна тематика. Сред темите, които ще се включат доказани специалисти, са „Личен бранд в синергия с корпоративен бранд за по-успешен бизнес?“; „Личен стил и визуален имидж. Как да създадем свой собствен бизнес стил?“; „Постигане на баланс между личен и професионален живот. Значение на емоционалната интелигентност при управление на бизнеса.“; „Презентационни умения и изкуството да продаваме по-ефективно?“; „Дигитализация на бизнеса като основен фактор за успех. Как да дигитализираме бизнеса си?“.

Паралелно с обучителните модули и вечерната програма, има организирано бизнес изложение, като достъпът до него е напълно безплатен за всеки желаещ да се запознае с разнообразни бизнеси и тяхната дейност. Сред фирмите-изложители ще бъдат една от най-големите шопинг платформи, студио за широкоформатен дигитален печат, дизайн и реклама, испански бранд, предлагащ висококачествена козметика, български производител на кафе, компания за кредитно посредничество и финансови консултации, медицински център за традиционната и интегративната медицина, адвокатско дружество,  бизнес академия за професионални обучения, онлайн магазин за хранителни добавки, естетичен център, логистична компания, застрахователен брокер и много други.

Advertisement

Организаторите споделят какво ги е мотивирало да включат и бизнес изложение като част от събитието и входът за него да е напълно безплатен: “Има много полезни и интересни бизнеси, с които бихме желали да запознаем повече хора. Нашата основна идея е да помагаме на предприемачите и бизнесите в страната да се развиват, за да изградим по-устойчива икономика. А какъв по-добър начин да намериш нови партньори и дейни хора със сходни идеи като теб от бизнес изложение? Каним всички да посетят изложението, за което достъпът е свободен, за да създадат ценни контакти и да обменят знания.”, казва Десислава Авджиева – заместник-председател на “Селена”.

Continue Reading
Advertisement