Connect with us

Музика

Белослава ни връща към диското и култовия „Студио 54“

Avatar

Публикувано

на

16996203

Съвременен прочит и обръщение към доброто старо диско е в основата на най-новата концертна дейност на соул дивата Белослава. Проектът ще бъде представен ексклузивно в столичния клуб Carrusel на 7 април, а зад събитието стоят организаторите от Event Academy Bulgaria.

Изпълнителката на „Красотата“ и музикантите й ще пренесат феновете в първородния клуб на диското, а именно култовият „Студио 54“. „Публиката ще може да се наслади на диското в целия му блясък, музикалност и темперамент. Отнесено към днешно време, то има своите множество  продължения в съвременната музика. Едно от наи-популярните му лица днес е “хаус музиката“, особено онзи по-топъл, мек и вокален хаус, който е пълен с душа и за това се казва „солфул хаус“, разказва в аванс Белослава за музикалната програма, която ще изнесе в София.

Beloslava Ivent Academy Bulgaria

снимка: PR

На 7 април гласовитата дама ще излезе на сцената в компанията на музикантите Антони Рикев – китара и програминг, Радослав Славчев – бас, Николай Данев – барабани, Елена Кокорска – вокали и Мартен Роберто – диджей. Подборът на екипа й не е случаен – това са едни от най-ярко изявените творци на съвременната джаз, фънк и поп клубна сцена.

Концертът ще се случи на ексклузивна за диско културата сцена. Carrusel ще бъде отрупан с диско топки, герлянди, ще се разлива класно шампанско, а множеството танцуващи хора ще станат част от най-доброто диско парти, правено в скоро време у нас. „Това е един елегантен поклон пред първородния клуб на диското, а именно „Студио 54“, обобщават промоутърите на събитието Петър Стоичков и Борис Денински от Event Academy Bulgaria.

Advertisement

„Музиката е за всички и ни прави много близки!“, подканва феновете на свой ред очарователната Белослава.

Beloslava 1

Continue Reading
Advertisement