Connect with us

Общество

Бизнес дамите на 21-ви век се събират на Business Lady Excellence 2024

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Събитието, което посещават най-успешните жени в България 

На 23 и 24 март в хотел „Милениум“ в София ще се проведе Международната конференция „Business Lady Excellence“ 2024. Тя ще събере вдъхновяващи дами от света на бизнеса, политиката, културата, технологиите и обществения живот. Пренебрегвайки клишета, тези дами  управляват с твърда ръка корпорации,  съветват успешни бизнеси и институции в един свят на предизвикателства и постоянна надпревара.  Те ще споделят виждания и опит по време на участието си.

Сред най-изявените говорители на събитието ще бъдат:

  • Д-р Кунка Петкова, съветник във Федералното министерство на финансите в Германия. Отговаря за най-голямата световна данъчна реформа през последните 100 години в Германия.
  • Кристина Лукас, член на Борда на директорите на SERVPRO и на Фондация Америка за България; член на Съвета на попечителите на колежа Симънс в Кентъки и на Изпълнителния комитет на възпитаниците на университета Джорджтаун.
  • Андро Донован, старши партньор в McKinsey и говорител на Vistage, основател на AD Consulting Ltd – компания специализирана в трансформацията и развитието на лидерството. Автор на бестселър в Великобритания.

Програмата на събитието включва разнообразни панели, част от които „Лидерство“ с модератор Максим Бехар – световно признат PR експерт, български бизнесмен, журналист, дипломат и възпитаник на Harvard Kennedy School; панел „Кариерно развитие“, воден от Илияна Търнина – професионалист с над 20 години опит в сферата на Човешките ресурси. Неизменна част от събитието е и церемонията по връчване на престижните награди на Business Lady за 14-а поредна година.

Пълната програма може да видите: https://blex.businesslady.club

Advertisement

За кого е предназначено това събитие? За жени, които желаят да разширят своя бизнес и личностен потенциал, за дами-предприемачи и лидери в различни области, както и за всеки, който се интересува от женското самочувствие и баланса между работа и личен живот.

Освен това, участниците ще имат възможност да се насладят на благотворителен концерт, който ще бъде изпълнен от Видинската филхармония, солисти и балетен състав от Софийската опера и балет.

Continue Reading
Advertisement