Connect with us

Музика

Билетите за концерта на ANDREA BOCELLI през декември са в продажба

Avatar

Публикувано

на

От днес влизат в продажба билетите за ексклузивното глобално лайвстрийм събитие на най-обичания тенор на планетата Andrea Bocelli – ‘Believe in Christmas’

След като пренаписа формулата за лайвстрийм рекорд с историческия си концерт “Музика за надежда, през новия празничен сезон Bocelli се завръща с новия си албум Believe (Анимато Мюзик/Universal Music Group) и зрелищно лайв събитие от спиращата дъха оперна зала Teatro Regio di Parma на 12-ти декември, 2020. 

Ексклузивен достъп до билети за концерта ‘Believe in Christmas’ ТУК.

Единственото по рода си, заснето от няколко гледни точки празнично събитие, ще включва вълнуващи изпълнения на Andrea, който ще получи подкрепа от други музиканти и специални звездни гости. Концертът ще бъде стриймван на живо в цял свят в различни часови зони. За спектакъла Bocelli се доверява на креативния директор Franco Dragone (познат от впечатляващите си проекти с Цирк дю Солей), с който тенорът подготвя магическа програма за начало на празничния сезон.

Новината за вълнуващото лайвстрийм събитие дойде заедно с премиерата на новия албум на великия тенор, Believe – трогателна и лична колекция от песни, които са празник за силата и красотата на музиката! 

Advertisement

Съпродуценти на Believe са Steven Mercurio и Haydn Bendall. Албумът е забележителна колекция от песни, които са поддържали и вдъхновявали Bocelli през годините. В него са включени и дуети с Alison Krauss и Cecilia Bartoli – 2 изпълнителки, чиито неповторими гласове са слушани и обичани навсякъде по света, неиздавано произведение от късния период на легендарния италиански композитор Ennio Morricone, както и ‘Gratia Plena’ – финалната песен от новия високооценен от критиците филм – “Fatima”. Специално за албума Bocelli композира и свои лични интерперетации на великите класики ‘Ave Maria’ и ‘Padre Nostro’.

Албумът е наличен на CD и винил в онлайн магазина MusicMall.bg ТУК

Continue Reading
Advertisement