Connect with us

Музика

Билетите за DUBIOZA KOLEKTIV свършват!

Avatar

Публикувано

на

dubioza kolektiv 2014

Билетите за концерта на Дубиоза Колектив (29 август), вървят към привършване. Остава точно седмица до шоуто на популярната банда от Босна и Херцеговина, а то вече е разпродадено на две-трети. Промо-билетите, възлизащи на 500 броя, бяха изчерпани още преди Нова Година. Събитието гони рекордна посещаемост в иначе най-големия като капацитет клуб в София – Маймунарника. Организаторите са предвидили емисия от 2000 билета, като се обсъжда пускането на допълнителен брой. Към момента сцената в Борисовата градина на два пъти е привличала едновременно около 2300 души – на концертите на Уикеда и Светльо & The Legends.

Последните изяви на Дубиоза у нас бяха през март 2013-та година, когато групата свири два поредни дни в пълния до краен предел клуб Mixtape 5, събирайки над 1500 души, а помежду направи дневен таен лайв в подлеза на Софийския университет.

С изминаването на всяка една година DUBIOZA KOLEKTIV се превръща в една от най-известните и значими съвременни балкански групи. Само да началото на месец ноември тази година бандата има обявени над 30 шоута в множество държави – Германия (10 концерта!), Швеция (4 концерта), Австрия, Чехия, Испания, Италия, Словения, Сърбия и България. Гостуването на Дубиоза в София традиционно се осъществява по покана на Строежа, със съдействието на любимото ирландско уиски Bushmills.

Билети за концерта на Дубиоза Колектив, на 29 август в Маймунарника, в момента се разпространяват в мрежата на Eventim.bg на цена от 25 лв., като на самата дата и на място се покачват на 30 лв. Каси – Строежа, Маймунарника, Пикадили, Германос, Офис 1, На тъмно, Usit colours, Технополис, Техномаркет, OMV, Билетен център НДК, Арена Армеец.

Билетите, закупени от Ticketstream.bg преди приключването на дейността на компанията, важат напълно и без презаверка. С цел улеснен пропусквателен режим, на входа на клуба ще бъдат специално обособени отделни коридори, които ще бъдат обслужвани от екипи и на двете компании. Препоръчва се предварителното закупуване на билети!
Линк към събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/614431935280160/?fref=ts

Advertisement
Continue Reading
Advertisement