Connect with us

Lifestyle

Биографичният филм „Коко преди Шанел“ по каналите на FilmBox този уикенд

Avatar

Публикувано

на

Хитови холивудски продукции очакват зрителите до края на февруари

Каналите на FilmBox ще предложат вълнуващи заглавия на зрителите през уикенда. В събота, 20 февруари, по FilmBox Extra HD ще се излъчи биографичната драма „Коко преди Шанел“ с участието на Одри Тоту и Алесандро Нивола от 20:10 ч. Програмата продължава в 22:00 ч. с продукцията „Братя Грим“, където в главните роли влизат Мат Деймън, Хийт Леджър и Моника Белучи .

„Коко преди Шанел“ проследява житейския път на едно обикновено момиче, което се превръща в модна икона. Биографичната драма запознава зрителите с истинския живот на модната дизайнерка. Изпратена в сиропиталище като дете, Коко се превръща в амбициозна дама. За да промени живота си, тя започва да създава шапки в задната стая на провинциална шивачница. Във времена на силно класово разделение и наложеният патриархат Шанел се превръща в олицетворение на женската сила и независимост. Зрителите могат да проследят невероятната история на легендарната дизайнерка тази събота от 20:10 ч. по FilmBox Extra HD.

Приключенската фантастика „Братя Грим“ представя живота на известните разказвачи на приказки и ловци на чудовища Якоб и Вилхелм Грим. Двамата братя обикалят германски села, окупирани от Франция през 1811 година, за да избавят населението от прииждащите зли сили. Като умели мошеници, те ловко инсценират своите борби със страховити същества. Братята Грим трябва да понесат последствията от своите измами, когато попадат в центъра на истинска битка между реалността и фантазията. Зрителите могат да проследят приключенията на двамата братя във войната между двата свята в събота от 22:00 ч. по FilmBox Extra HD.

Continue Reading
Advertisement