Connect with us

Lifestyle

БНТ е домакин на „Българската Коледа“

Avatar

Публикувано

на

Българската национална телевизия ще излъчи 18-тото издание на благотворителната инициатива „Българската Коледа“, която се провежда под патронажа на президента на Република България, г-н Румен Радев. Тази година мотото на кампанията „Заедно за децата с хронични заболявания – да превърнем надеждата в реалност“ е насочена към най-малките пациенти и децата с хронични заболявания. Спектакълът ще се излъчи в ефира на БНТ и се случва благодарение на подкрепата на обществената телевизия и на Народния театър, които са домакин на събитието.

Водещи на церемонията тази година ще са Орлин Горанов и очарователната актриса Диана Димитрова. В благотворителния концерт ще се включат звезди като Живко Петров, Белослава, Орлин Павлов, Влади Ампов-Графа, Михаела Филева, Миро с Момчил Косев, музикантите от група Б.Т.Р., Васил Петров с бенда на Българската Коледа, малката Никол Самарева (11 г.) с изпълнение на арфа на валс от Бернард Гале, вокална група Бон-бон с коледен поздрав, както и прекрасните гласове на Детския хор на БНР. В празничния концерт ще чуем и видим Никола Тодоров-КОКО, чаровната певица Дивна, момчетата от група Остава, музикантите от Аутентик и Акага, Йоанна Сашова, младите и талантливи изгряващи звезди Мария Славова, Светослав Тодоров и Алекс Зайранов в изпълнение на Ave Maria на Франц Шуберт и други популярни български изпълнители, актьори и лица, подкрепящи каузата.

Тази година за „Българската Коледа“ ще бъдат записани и три специални тематични издания за благотворителната инициатива в БНТ Подкаст. Всички поредици от подкаст форматите до момента са достъпни в официалните канали на БНТ в аудио платформите и на сайта на телевизията.

Гледайте церемонията на „Българската Коледа“ на 25.12.2020 от 20:00 часа по БНТ 1 и БНТ 4, както и онлайн на сайта на www.bntnews.bg 

Дарете 1 лев с SMS на кратък номер 1117 за абонати на А1, Vivacom и Telenor или с обаждане на номер 09001117 за фиксирани абонати. Онлайн може да дарите от цял свят на сайта на www.bgkoleda.bg

Advertisement
Continue Reading
Advertisement