Открийте ни и в

Общество

БНТ пуска свой спортен канал и стикери във VIBER

Avatar

публикувано

на

БНТ пуска свой спортен канал и стикери във VIBER 141

Да споделяш спортната емоция с приятели дори, когато не сте заедно, е напълно възможно в дигиталната среда, в която живеем. Онлайн комуникацията ни позволява да обсъждаме, реагираме, подкрепяме любимите отбори и да бъдем свързани, дори, когато сме на разстояние. В спортното лято, което завладя света покрай UEFA EURO 2020 и летните олимпийски игри в Токио 2020, Българска национална телевизия направи още една крачка в дигиталното си развитие.

Броени дни преди големия финал на Европейското първенство по футбол и началото на Олимпиадата в Токио, БНТ стартира своя Viber общност, посветена изцяло на спорта и всички фенове, които обичат да гледат и научават първи най-важното за любимия си отбор. „Спорт по БНТ“ е мястото, на което ще се споделят най-интересните новини и актуално съдържание за всички видове спорт и световни събития, които БНТ излъчва. Потребителите на водещото приложение за комуникация в България – Viber, ще могат да свалят безплатния стикер пакет „Спортни емоции“.

Със „Спорт по БНТ“ искаме да дадем възможност на феновете да споделят емоциите по време на големите форуми, но и след това. Стратегията ни е да правим съдържанието лесно достъпно на различните платформи. БНТ излъчва всички най-големи спортни събития, но и много национални първенства, които имат своята вярна аудитория. В новата общност, потребителите ще получават първи спортните новини.“, коментира Борислав Чоранов, директор „Мултимедия“ в Българската национална телевизия.

Viber стикерите изразят емоцията по един закачлив и неангажиращ начин за най-популярните спортове – футбол, волейбол, баскетбол, художествена гимнастика, бокс, лека атлетика, тенис и автомобилни спортове. Сред тях има и забавни фрази, превърнали се в естествен израз на спортните фенове – „Мачкай!“, „Продължаваме напред“, „Господ е Българин“ и „Хайде наш‘те“ са само част от закачките от серията „Спорт по БНТ“, която ще намерите в sticker market на Viber.

“Да предоставяме интересно и вълнуващо съдържание за потребителите ни директно във Viber е наш приоритет в България. Изключително сме радостни, че БНТ създадоха Viber общност, посветена на спорта, чрез която хиляди спортни фенове ще могат да следят актуалните новини от света на спорта. Вълнуващите стикери на БНТ ще запалят всеки фен и насърчат потребителите да подкрепят своите спортни идоли в предстоящите спортни събития. .” споделя Даниела Иванова – директор Бизнес развитие за Европа в Rakuten Viber 

Последвайте общността „Спорт по БНТ“ във Viber и споделяйте спортни емоции с приятели!

Реклама