Connect with us

Lifestyle

Бойчо Попов – първият, когото трябва да следим в социалните мрежи

Avatar

Публикувано

на

Boyo Popov NEW

снимка: PR

Главният редактор на Investor.bg и анализатор „Технологии“ в Bloomberg TV Bulgaria Бойчо Попов е поставен на първо място в класацията „Кого да следваме в социалните мрежи, ако искаме да знаем всичко за мобилните технологии?“. Тя е част от интернет проекта на Egoist.bg, Vivacom и Дарик радио, който представя филтрирана селекция на профили на влиятелни българи във Фейсбук, Туитър, Инстаграм.

Бойчо Попов започва журналистическата си кариера през 2000 г. във в. Wirtschaftsblatt, а днес е главен редактор на Investor.bg и коментатор в Bloomberg TV Bulgaria на технологичните теми, които вълнуват потребителите и променят пазара. Често той е човекът, от когото разбираме за големите новини от тех компаниите и можем да чуем ценни анализи на средата като цяло, пише в представянето Egoist.bg.

Проектът „Кого да следваме в социалните мрежи, ако искаме да знаем всимко за….“ изследва профили на хора, които се радват на висок обществен интерес, имат какво да кажат, информират, провокират. Това проучване е естествено продължение на проекта Топ 150 най-влиятелни българи в социалните мрежи, който стартира през 2015 година. Повече подробности тук

 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement