Connect with us

Общество

Брато.бг ще полеят първата си култова книга на “Първоаприлски запой”

Avatar

Публикувано

на

Brato 1 April Playground

В типичен балкански стил, на 1 април, събота, точно в 20:00 часа ще стартира първото парти в историята на brato.bgПървоаприлски запой. Браточките от култовия мъжки сайт и партньорите им от Fly Events са подготвили огромни дози смях, които ще бъдат преглъщани на малки хапки с качествен алкохол, интересни гости и много красиви жени.

На партито ще бъде представена и култовата първа книга на екипа – “Наръчникът на едно брато”. Тя съдържа ценни съвети от типа “Защо не бива да се връщаш при бившата?”, “Как да разпознаеш самотната жена“, “Кои са колите, които всеки българин трябва да е карал?”, както и други есенциални аспекти от живия живот.

На “Първоаприлски запой” ще има и свежи изненади и игри: гейминг турнир, джаги, beer pong, танци, скечове и дори литературно четене. За музикалната култура ще се грижат Оgi*23 и Атанас Монов Насио, зад пулта. Готини майтапи очакваме от стендъп комеди шоуто на Георги Величков – JR, а водещ ще бъде човекът, когото се страхуваш да срещнеш, когато си на разходка – Даниел Петканов, познат като Лудия репортер.

Всеки, който се чувства party animal или иска да стане такъв, е призован на парти фронта:
Дата: 1 април, 2017, събота
Час: 20:00 ч.
Място: Playground, Paradise Center, София

Цена на билета: 10 лв. на място или 20 лв. за билет + книгата “Наръчникът на едно брато”. В платформата на www.Ticketlogic.bg има ограничен брой пропуски на цена от 15 лв. за 2 билета. Лица под 18 години няма да бъдат допускани на събитието.

Сайтът brato.bg е създаден като алтернатива на еднообразно съдържание в българското интернет пространство. Той е замислен като продукт предимно за мъжката част от интернет потребителите, но статистиките показват, че немалък процент от аудиторията му е съставена от дами.
Brato.bg е продукт от труда на действащи журналисти във водещи български медии – печатни и електронни, с различен поглед към ежедневното. Забавлението е на първо място. Желанието на екипа е да разсмее и разсее, но понякога и шокира, разплаква или ядосва своята аудитория, но никога не я оставя без емоция.
Сайтът се чете от интелигентни хора, които приемат хумора и шегите на екипа. Сайтът Brato.bg е за всички, навършили 18-годишна възраст.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement