Открийте ни и в

Музика

Броени дни до FUNCITY+!

публикувано

на

Броени дни до FUNCITY+! 139

Остават броени дни до началото на най-големия младежки фестивал в България – FUNCITY+, който ще превърне пристанището на Варна в зона за забавления и всичко, което вълнува младите хора в Европа.

Между 31 август и 3 септември 2017 във фестивалната зона ще се обособят няколко сцени и зони за танци, работилници, изкуство, спорт и игри. Специално за FUNCITY+ във Варна ще пристигнат и гости от чужбина сред които едни от най-добрите танцьори и хореографи, както и диджей от Словения, които ще направят своите workshop-и и ще се погрижат за доброто настроение на посетителите.

На музикалната сцена на фестивала ще се качат някои от най-обичаните български изпълнители като DRS, Нокаут, Миленита, Skiller, Pe4enkata и много други, а телевизионния рок формат „Голямото рок междучасие“ ще проведе регионален кръг, на който ще потърси най-яката рок банда в североизточна България.

Във всички фестивални дни на сцената за танци ще е много горещо, тъй като в програмата й са включени демонстрации и уроци по капоейра, модерни танци, pole dance, хип-хоп и брейк, Popping и много други. За по-спортните натури сме подготвили функционални тренировки, пилатес, йога, фитбол, степ аеробика, MTV dance, карате и уроци по самоотбрана.
Не пропускайте и турнира ни по стрийтбол, състезанията по скейт, блейд и лонгборд.

А на 1 и 2 септември 2017 в цяла Варна ще се танцува с нашата подвижна DJ бус платформа, на която ще можете да се качите по целия й маршрут и да чуете сетовете на най-добрите български диджеи и гостът ни от Словения DJ DECONSTRUCTOR.

В програмата на фестивала са включени и десетки творчески работилници по оригами, калиграфия, роботика, трудотерапия, предприемачество, бижута и много други. Всички желаещи ще могат да се включат и в конкурса ни за най-оригинален образ на FUNCITY+ CHARACTER, който ще могат да изработят на място.

Не сме забраили и феновете на азиатската култура, за които имаме Аниме и COSPLAY събития. В GAME зоната на фестивала ще можете да се наиграете на воля на настолни игри, джаги, дартс, шах, табла, турнир FIFA и много други.
Обособили сме и специална Графити зона, в която ще станем свидетели на съвсем нова графити и стрийт арт концепция! Петима артисти ще рисуват върху картонени кубове, които при пренареждане ще образуват различни изображения. Ефектът на 3D визията ще провокира публиката да участва в подреждането на готовите модули, а след фестивала тези инсталации ще бъдат пренесени в част от варненските училища, като по този начин ще се пренесе и фестивалният дух на FUNCITY+ и Младежката столица по-близо до варненските ученици.

Уличен цирк, огнено шоу, магично шоу, доброволци от Българския червен кръст и представителството на Европейската комисия в България също ще станат част от петте дни на фестивала, затова ви каним да изпратим заедно лятото и да се забавляваме на FUNCITY+! Варна ви очаква!
Цялата програма на FUNCITY+ е тук.

Реклама