Connect with us

Музика

Брус Спрингстийн, Тони Бенет, Джон Бон Джоуви и много други в „Jersey 4 Jersey“

Avatar

Публикувано

на

Bruce Springsteen

Кредит: Sony Music/Вирджиния Рекърдс

Организатор на благотворителния спектакъл е Помощният фонд за справяне с пандемии на Ню Джърси. В шоуто ще участват още от най-големите звезди на щата, сред които Холзи, Сакуон Баркли, Дани ДеВито, Упи Голдбърг, Чарли Пут, Кели Рипа и други

Помощният фонд за борба с пандемиите на Ню Джърси (The New Jersey Pandemic Relief Fund – NJPRF) организира „JERSEY 4 JERSEY“ – звездно телевизионно събитие за набиране на средства, с които да се подпомогне медицинската, социална и икономическа ситуация по време на COVID-19 в най-засегнатите общности на Ню Джърси.

В благотворителния спектакъл ще се включат едни от най-големите шампиони и популярни личности от домовете си в американския щат, сред които Тони Бенет, Брус Спрингстийн, SZA, Джон Бон Джоуви, Сакуон Баркли, Дани ДеВито, Упи Голдбърг, Холзи, Челси Хандлър, Чарли Пут, Кели Рипа, Джон Стюарт и други. Звездното шоу в признание на силата и характера на Ню Джърси ще представи и истории, разказани от работниците на първа линия и жителите, сблъскали се с пандемията отблизо.

Tony Bennett Elton John

Кредит: Sony Music/Вирджиния Рекърдс

Advertisement

„JERSEY 4 JERSEY“ ще се излъчи в цял свят в сряда, 22 април, 7 PM EST по Apple Music и AppleTV, както и на живо и с повторения по E Street Radio, WABC Channel 7, WPVI 6ABC, WPIX, News12, NJTV, и още радиа.

Ню Джърси се намира на първа линия на тази пандемия, затова е по-важно от всякога да направим това, което Джърси умее да прави най-добре – да се погрижим един за друг“, коментира Първата дама на на щата, Тами Мърфи. „Затова молим всички в нашия щат да се включат в това красиво музикално събитие, от което силно се нуждаем в тези непредвидени времена“.

Освен събиране на дарения за фонадацията NJPRF, „JERSEY 4 JERSEY“ ще почете всички борци на първа линия, включително здравните работници и бърза помощ. Събитието ще припомни на всички зрители и слушатели по какъв начин могат да намалят разпространението на вируса.

Спектакълът „JERSEY 4 JERSEY“ ще бъде продуциран от Джоуел Гален, който наскоро продуцира дарителския домашен концерт „iHeart Living Room Concert Benefit“ на FOX, както и много други благотворителни телевизионни събития, включително телетона в чест на трагедията от 11 септември 2001 г.

Continue Reading
Advertisement