Connect with us

Lifestyle

Брус Уилис, Моника Белучи и Илайджа Ууд изгряват по FilmBox Stars тази седмица

Avatar

Публикувано

на

FilmBox 02

Наскоро ребрандираният канал FilmBox Stars представя нова и вълнуваща програма на зрителите. Този четвъртък Брус Уилис ще влезе в ролята на Лейтенант Уотърс във филма „Плачът на слънцето“ от 22:00 ч., а в събота Илайджа Ууд ще е една от звездите в драмата „Последен ден“ от 23:25 ч.

Филмът „Плачът на слънцето“ представя звездните превъплъщения на Брус Уилис и Моника Белучи. Сюжетът разказва за Лейтенант А. К. Уотърс (Уилис) и неговия елитен отряд „тюлени“. Когато демократичното правителство на Нигерия пада, страната попада под контрола на безмилостен военен диктатор. Лоялният ветеран е изпратен на спасителна мисия за д-р Лина Кендрикс (Белучи), която е католически мисионер в отдалечено селце под обсада. Дали мисията ще премине успешно, или гражданската война ще им попречи да се приберат у дома, публиката ще може да научи този четвъртък от 22:00 ч. по FilmBox Stars.

Военната драма „Последен ден“ проследява живота на трима приятели от Ню Йорк, които имат 30 дни да приемат съдбата си, след като са привикани отново на служба в армията. Рифкин (Крис Клайн) е щастливо женен адвокат, чиято кариера върви чудесно. Фелър (Илайджа Ууд) е писател, който работи по втория си роман, а Диксон (Джон Бернтал) е шофьор на такси, който търси любовта. Тяхната връзка ще бъде поставена на изпитание, когато се изправят срещу стари страхове и новата любов. Разберете какъв ще бъде изборът на тримата войници тази събота от 23:25 ч. по FilmBox Stars.

Continue Reading
Advertisement