Connect with us

Lifestyle

Бургаска красавица ще прославя страната ни на световен конкурс за красота

Avatar

Публикувано

на

IMG 7753

IMG_7851

Бургаска красавица ще прославя страната ни на световен конкурс за красота Миналата година красавицата Полина Добрева грабна короната и на конкурса Мис Планет България. Така, тя е избрана сред десетки родни красавици да представи страната ни на Международния конкурс Мис Планет 2015 г. Грандиозното модно събитие тази година ще се проведе в Грузия.

Чаровната моделка стартира своята модна кариера от родния си град Бургас. Тя е носителка на първото място на престижния Мис Бургас през 2012 г. Момичетата, които мечтаят да тръгнат по стъпките на Полина имат своят шанс да поразят с красотата си бургаската публика. Тази година, организаторите на конкурса Мис Планет България 2015 г. ще стартират регионалните си модни изяви от Бургас.

Първият конкурс за красота ще се проведе на 24 април 2015 г. в небезизвестното заведение в морския град Планета Пайнер. Организаторите от Интер Моделс Бургас за избрали хитовата дискотека „Планета“ заради сходството в имената мужду конкурса и дискотеката. Кастингът за набиране на участнички в конкурса Мис Планета Бургас тепърва започва. Победителката в тазгодишното издание ще спази традицията и отново ще участва в Националния конкурс от веригата. Организаторите са подготвили интересна програма и обещават на своите гости, че това ще е поредното събитие, което заслужава да му бъде обърнато изключително внимание.

Специално за тазгодишното издание на конкурса Мис Планет Бургас красивата бургазлийка Полина Добрева засне уникална фотосесия. Снимките са направени от фотографа Ивайло Караколев. За нейната страхотна визия и уникален сексапил се погрижи гримьорът Арсена Андреева. Тоалетите, с които позира красавицата бяха на небезизвестната дизайнерка Мария Диомова.

IMG_7753

Advertisement
Continue Reading
Advertisement