Connect with us

Музика

България и Украйна с първа обща песен

Avatar

Публикувано

на

Ukaradu 1 jpg

снимка: ПР

„Кражба“ на Евгений Баяниста намира своята хит версия в България

България и Украйна имат своята първа обща песен-създадена от международен екип и „поднесена“ от Румънеца и Енчев, в компанията на украинския талант Евгений Баяниста.

Кражба“ пристига точно навреме, за да отключи смелия плажен ритъм и да докаже, че единственото нещо, за което си заслужава да се пее е любовта.

„И не случайно песента се казва „Кражба“-намигат Румънеца и Енчев, за които тайни в музиката и любовта няма- Да „откраднеш“ сърцето на една жена, да я съблазниш, да покажеш истинско джентълменско отношение-това е си е изкуство, което сякаш понякога мъжете забравяме.“

Advertisement

За да превърнат мислите в музика любимият български тандем прави колаборация с талантливия украински музикант, изпълнител, диригент и продуцент Евгений Баяниста. С рождено име Приходько, Евгений приема артистичния псевдоним Баяниста. Виртуозните му възможности на баян проличават във видео клипа на „Кражба“, както и в поредицата от хитове, които създава в Украйна. С успешна кариера в Киев, от няколко години, заедно със съпругата си Евгений живее в София, но „Кражба“ е първата песен, която се популяризира от тук в цяла Европа.

„Абсолютно международна продукция е това-добавят Румънеца и Енчев-снимана от украински екип, в Турция и България, с участие на българи и…един румънец. В клипа освен много настроение, свежи летни гледки и трима „красавци“, специално участие взимат и зашеметяващо красивите Марина Димитрова (Мис Варна 2023г.) и моделът Виктория Божидарова.

„Кражба“ вече е налична във всички дигитални платформи, както и в летния плейлист на музикалните медии в Европа.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement