Connect with us

Lifestyle

Български радиоводещ работи за „Нетфликс“

Avatar

Публикувано

на

„Американска мечтата“, еп. 3: Иван Илиев разказва за работата си за стийминг-гиганта в новия епизод на подкаста на БНТ „Американката мечта“

Сливане на медийни корпорации, продължителни задръствания, музика за всеки ден, час и настроение, свободата да започваш отначало, ексцентрични съседи, зелено прасе, спомени за България и прекрасни изгреви над Лос Анджелис.

В тази пъстра палитра са оплетени американските мечти на Иван Илиев – един от топ-радиоводещите у нас през 90-те, който днес урежда авторски  права за стрийминг-гиганта „Нетфликс“ в Града на ангелите. Чуйте неговия разказ в новия епизод на подкаста „Американската мечта“ с автори Биляна Бонева и Милен Атанасов.

Епизод 3 на подкаста „Американската мечта“ слушайте ТУК.

https://soundcloud.com/user-560261172/amerikanskata-mechta-03-ivan-iliev/s-SIAD7vjf1ix

Advertisement

Епизодът е част от подкаст поредицата на БНТ „Американската мечта“, в която международните редактори Биляна Бонева и Милен Атанасов търсят многообразните измерения на понятието, което съчетава спомени, придобит опит, конкретни съдби, сбъднати и несбъднати очаквания и личното усещане за успехи и разочарования. Как американската мечта променя хората – чужденци и граждани на САЩ и как я променят самите те?

Всички теми и епизоди на БНТ подкаст са достъпни за слушане в официалните подкаст канали, както и на обновените сайтове www.bnt.bg и www.bntnews.bg

Continue Reading
Advertisement