Открийте ни и в

Музика

Васил Петров продължава турнето си SymphoNY way 2 и през Август

Avatar

публикувано

на

Васил Петров продължава турнето си SymphoNY way 2 и през Август 141

снимка: ПР

Концертите преминават с поредица от бисове и бурни овации, които не стихват задълго

Турнето  SymphoNY way  2 на Васил Петров преминава с  впечатляващ успех. Големият изпълнител представи новата си програма на летните сцени в Сливен, Пловдив, Бургас, Петрич, Карлово и Ямбол, където предизвика възторжени отзиви сред публиката и поредица от бисове.

„Успеха от първите шест концерта надмина очакванията ми, и това го казвам съвсем искрено. Надявам се да продължим в същия дух. Нямам търпение за срещите ми с моята публика през следващите месеци и да ги направя щастливи с нова ми програма“ – споделя Васил Петров.

Следващите градове, които ще посети Васил Петров с новата програма SymphoNY way 2 са: Плевен на 10 Август открита сцена в двора на Регионалния исторически музей, на 11 Август е във Велико Търново от 21:00ч. на сцената на Летния театър, част от съпътстващата програма на „Сцена на вековете“. В Търговище е на 26 Август – Арена Търговище, 6 Септември в Ловеч, 7 Септември в Шумен – Студенски парк,  8 Септември в Русе – Канев център, 22 Септември в Созопол – Амфитеатър Созопол.

На концертите Васил Петров представя новият си албум – LOVE SONGS Vol.1, както и световни поп и рок хитове на Стинг, Бийтълс и Дийп Пърпъл в красива симфонична интерпретация. Присъстват още авторски филмови теми и световна филмова музика – Schindler’s List (Списъкът на Шиндлер), Smile на Чарли Чаплин, Feelings на Морис Албърт, Love story (Where Do I begin) на Франсис Лей, популярни джаз и боса нова песни, както и хитове на Синатра. На сцената с него са Врачанска филхармония с диригент Христо Павлов, джаз музикантите – Йордан Тоновски (пиано), Кристиян Желев(ударни), Христо Минчев (бас китара) и специален гост е брилянтната цигуларка и носител на множество световни награди – Зорница Иларионова.

Аранжиментите в програмата са дело на Ангел Заберски младши, Румен Тосков – Рупето, Васил Спасов и Христо Павлов.

Медийни партньори на турнето са Радио 1. Билети за концертите от касите на залите.

Концертите се провеждат при пълно спазване на разпоредбите за отстояние и вход на Министерство на здравеопазването. Местата са силно ограничени, при спазване на противоепидемичните мерки и 50% капацитет на залите.

За допълнителна информация на страницата на Васил Петров: https://www.facebook.com/VassilPetrovOfficial