Connect with us

Музика

Веси Бонева пи вино с Президента на Република България

Avatar

Публикувано

на

Vessy Boneva i Prezidenta 28.11.2016 e1480892548370

снимка: PR

Певицата Весела Бонева бе сред избраните гости от Президента на Република България Росен Плевнелиев по повод поканата за “на чаша вино” в Гербовата зала на Президентството. Срещата се проведе на 28 ноември като жест на лична благодарност на Президента към личности с принос към благотворителните инициативи “Българската Коледа” и “Подкрепи една мечта”.

Веси Бонева разказва, че въпреки натоварената си програма, Президентът е отделил специално внимание на всеки един от присъстващите, благодарил е за съпричастието им към каузите, които се грижат както за най-малките, така и за младежите в неравностойно положение.

Не за първи път Веси Бонева се включва в обществено полезни инициативи и социални кампании. От години певицата подкрепя каузи като: „Не затваряй очи” – кампанията за деца от цяла България за проблемите, свързани с насилието в училище и как то да бъде спряно; Инициативата „Безплатни прегръдки”; участвала е в благотворителния концерт „Надежда за децата на Хаити“, който има за цел да набере средства за жертвите на опустошителното земетресение; Весела Бонева подкрепя и каузата на недоносените деца, като участва в инициативите, организирани от Фондация „Нашите недоносени деца“.
Тази година, с безвъзмездната подкрепа на Светлин Къслев, Веси Бонева, трио „Хипнотик“ и Минко Ламбов бе създадена песен и записан видеоклип – „Протегни ръка“. Тази инициатива на Асоциация „Муковисцидоза“ България и подкрепилите я десетки артисти, постави началото на информационна кампания относно необходимостта от създаване на медицински центрове по муковисцидоза в България.

Continue Reading
Advertisement