Connect with us

Lifestyle

Вечни танцови класики с Dance Station в Paradise Center

Avatar

Публикувано

на

casting

В четвъртък преподавателите на Dance Station ще предложат на гостите на Paradise Center феерични танци и открити уроци по английски валс, виенски валс, танго и контемпорари. И всичко това с музика на живо, изпълнена от талантливата българска пианистка Марина Кирова, възпитаничката на Виенската школа.
Атанас Месечков, Ани Дончева, Ралица и Елена Мерджанови, Деян Стефанов, Михаела Павлова и победителят в последния сезон на Dancing Stars, Калоян Иванов ще покажат елегантност, грация и аристократичност в демонстрацията на английски и веиенски валс. Тангото ще ви накара да настръхнете, a контемпорари пърформанса ще ви накара да поискате да затанцувате и вие час по-скоро.
Събитието е част от Paradise Dance Week – паразувай с танцова стъпка, която включва различни събития, танци, анимации, открити уроци и атрактивни игри в най-атрактивния шопинг център „Paradise Center.
Всичко това е част от Paradise Dance Week. Оглеждайте се за нашите танцови „кондуктори“, който ще ви запознаят с танцовите спирки в Dance Station. Ако билета ви е „редовен“ ще ви изненадат с невероятни намаления от месечните абонаменти в Dance Station.
Dance Station е иновативен танцов център, създаден от Ани Дончева и Ралица Мерджанова, с подкрепата на съмишленици, партньори и любители на танците.
Танцовото училище е сбор от комплексни услуги, компетентни преподаватели и качествена танцова програма, които целят да развият танцовото изкуство в България.
Следете страницата във фейсбук за повече информация. – www.facebook.com/dancestation.bg
Посетете сайта за да разберете повече за танцовото училище, преподавателите, стилове и предстоящи събития – www.dancestation.bg

Continue Reading
Advertisement