Connect with us

Музика

Вижте „Другото лице“ на Есил Дюран

Avatar

Публикувано

на

Esil Duran 1

снимка: ПР

Специални гости, бенд и нови аранжименти на любими хитове ще радват публиката в Joy Station

3 месеца подготовка, 20 подбрани с любов песни, 10 души екип, над 60 минути изключително пеене на живо и 1 артист, който владее сетивата на всички  – така изглежда в цифри концертът, който магнетичната Есил Дюран ще изнесе на 29 октомври в Joy Station. С участието й клубът в Студентски град стартира проектът „Другото лице“: бутикова поредица шоута с изпълнители от различни жанрове, в които репертоарът е създаден специално за събитието и е коренно различен от музиката, с която са масово познати.    

„Другото лице“ на Есил Дюран всъщност не е тайна за публиката – афинитетът й към джаза прозира в аранжиментите на песните й, а вокалната й класа й позволяваше с лекота да лавира между образи като Арета Франклин и Лили Иванова в юбилейният десети сезон на шоуто „Като две капки вода“. „Точно такъв концерт отдавна искам да направя – с бенд на живо, с всички обичани мои песни, но в тотално нов аранжимент. С музиката, която движи моя свят извън поп-фолка.“, казва певицата с джаз кръвна група. „Споделям това приключение с изключителни професионалисти в репетиции, които текат в почти казармен режим, защото в сбъдването на една мечта няма място за компромиси! Щастлива съм, че тази музикална приказка ще ни се случи на една от най-големите клубни сцени в София със звук и лайт дизайн на световно ниво.“

В сетлиста на „Другото лице: Есил Дюран“ ще влязат хитове на звездата като „Тази нощ не спим“, „Тя“ и „Само мен обичай“, паралелно с джаз стандарти и световни поп класики. В ексклузивният концерт ще се включат и специални гости, чиито имена на този етап ще бъдат запазени в тайна. 

Advertisement

Билети за „Другото лице: Есил Дюран“ в Joy Station се продават в мрежата на Eventim, URBO, Ticketportal и на касите на ФАНАТАСТИКО. 

Continue Reading
Advertisement