Открийте ни и в

Tехнологии

Вижте новата E-линия дисплеи Philips

MIKA

публикувано

на

снимка: PR

MMD, водещата технологична компания и лицензен партньор на Philips за монитори, обяви освежена линия от потребителски дисплеи, подчертавайки своя фокус за постигане на отличителен дизайн. С 23-инчова версия на технологията AH-IPS и 24-инчова и 27-инчова версия с PLS LED панели, и трите най-нови представителя на E-линията предлагат живи, реални цветове и широки ъгли на видимост, като същевременно са изпълнени във вдъхновен от елегантността дизайн, който предлага лек и свеж вид за всеки дом и офис.

Поразителен дизайн

Най-новата гама от дисплеи от E-линията продължава традицията за предлагане на интелигентен дизайн, който донесе на тези монитори такъв огромен успех през годините. Налични в гланцово бяло с тънка, елегантна метална стойка, 24- и 27-инчовите модели се съчетават с домашния интериор. 23-инчовият дисплеи идва в черен гланц, предлага стъкло от край до край и тънка рамка за минимално разсейване. За постигането на още по-изтънчен външен вид, предната рамка на всеки модел е запазена без бутони: и трите дисплея включват дискретно разположен EasySelect превключвател отзад, който позволява бързо задаване на необходимите настройки на монитора.

В коментар на пускането на новата E-линия дисплеи, Артьом Хоменко, продуктов мениджър за мониторите Philips за EMEA, каза:

„Когато хората избират дисплей за своето жизнено пространство, външният вид има голямо значение. Без значение колко усъвършенствана е технологията, цялостният изглед трябва да допълва домашния интериор. Това означава интелигентни, свежи линии и отсъствие на провиснали кабели. Със своя изчистен и гланцов вид тези дисплеи са проектирани да комбинират елегантността с фантастично зрително преживяване.”

Удивително качество на картината

24- и 27-инчовите дисплеи работят с PLS LED технология, а 23-инчовият модел използва AH-IPS панел. И двете технологии осигуряват брилянтно зрително преживяване с изключително широки ъгли на видимост от 178-градуса, които правят възможно гледането дори отстрани, ако е необходимо. Изображенията са винаги кристални, а цветовете – живи, което прави дисплея идеален не само за снимки, филми и браузване в уеб, но също и за професионални приложения, които изискват точност на цветовете и постоянна яркост във всеки един момент. По отношение на цвета, двата PLS дисплея могат да възпроизведат 82% от цветовото пространство NTSC (в сравнение със 72% на типичните монитори), което означава, че могат да показват по-голям набор от цветове и по-реалистични изображения. И трите дисплея предлагат 16:9 Full HD 1920 x 1080 резолюция за богати детайли и контраст, и предлагат технологията Philips Flicker-free за ултра стабилна картина, която запазва очите свежи дори след часове гледане.

За да увеличи качеството на картината, дисплеят включва Philips Smart технологии, които осигуряват отлична производителност при изобразяване: SmartContrast анализира съдържанието на екрана и автоматично настройва цветовете и интензивността на подсветката за постигане на най-добро качество на изображенията и видеото. Потребителите могат да включат специалния Economy режим за точно представяне на всекидневните офис приложения и по-ниска консумация на енергия. SmartImage Lite също анализира съдържанието на екрана и динамично увеличава контраста, цветовата наситеност и острота на изображението за върхова дисплейна производителност – всичко това в реално време и само с натискането на бутон.

Връзка със смартфони

Все повече хора записват снимки и видео клипове на своите смартфони. Възпроизвеждането им на малките екрани, обаче, разваля удоволствието от гледането. С новите дисплеи от E-линията потребителите могат да закачат своя мобилен телефон или друго MHL-съвместимо устройство чрез опционален MHL кабел и да гледат как HD видеото оживява с напълно цифров звук на широкия дисплей. По същото време мобилното устройство се зарежда, така че възпроизвеждането никога няма да спре заради изтощена батерия.

Новите дисплеи Philips 237E7QDSB, 246E7QDSW и 276E7QDSW ще са налични в началото на ноември на препоръчителни крайни цени от съответно 389 лв., 399 лв. и 559 лв. с ДДС.

Повече информация за мониторите Philips: www.philips.com/monitors

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Реклама BECA

Lifestyle

Huawei обновява дизайна на AppGallery до изцяло ново изживяване при търсене

MIKA

публикувано

на

от

България е една от първите държави в Европа, в които дизайнът на AppGallery, собственият магазин за приложения на компанията, предлага изцяло нов начин на откриване и ползване на хиляди приложения и игри. Новият дизайн на AppGallery усъвършенства интуитивността при търсене, видимостта на ключово съдържание, включително локално такова, улеснява навигацията в галерията и е предпоставка за още по-ползотворно сътрудничество на Huawei с локалните доставчици на приложения.

Развитието на дизайна на AppGallery отразява успеха на самата екосистема от приложения, достъпна през собствения магазин на Huawei с потребителска база, вече надхвърляща 500 милиона активни потребители месечно. Новият дизайн подчертава всички приложения и игри с по-големи и дръзки елементи по време на цялото потребителско изживяване.

Свеж дизайн при търсене

С изцяло новия интерфейс на AppGallery, Huawei се фокусира върху интерактивно търсене, което позволява приложенията да се показват с поразителни визуални ефекти и допълнително дигитално съдържание, в по-малко стъпки. Този подход е в полза на по-доброто комуникиране и промотиране на повече приложения от разработчиците, като те са по-бързо и лесно откриваеми от потенциалната си аудитория.

Например, в раздел „ Препоръчани“ приложенията са подредени под формата на карти. Това означава, че потребителите не само виждат селекция от приложения и игри, ръчно подбрана от екипа на AppGallery, но могат да получат и подходящо свързано съдържание, включително статии, експертни ръководства и отзиви. Препоръчаните раздели се актуализират на всеки 3 дни, подобрявайки потребителското преживяване. Потребителите ще могат да превъртат отгоре надолу като ще и от нови към по-стари публикации.

В новия интерфейс точно под раздела “Препоръчани” се намират разделите „Кампании“ и „Подаръци“, едни от най-популярните секции сред активните потребители. Разделът “Кампании” предлага промоции, включително лотарии, кешбек оферти и предизвикателства, за спечелване на награди. Повечето от предложенията са локализирани, което води до по-високо ниво на взаимодействие с потребителите. Разделът “Подаръци” позволява на потребителите да спечелят подаръци от разработчиците на приложения в замяна на изтегляне или регистрация в техните приложения. Това може да включва безплатни премиум услуги за определен период или допълнителни кредити, които да се използват в игри и са чудесен механизъм за разработчиците, с който да стимулират потребителите да правят нови търсения в AppGallery.

„Приложения“ и „Игри” вече могат да бъдат разгледани в два ексклузивни раздела, които предлагат на потребителите по-разширено и фокусирано търсене. Освежени са и самите страници на приложенията с цел улесняване на потребителите при откриване на отзиви и оценки.

Изобилие от дигитално съдържание

“AppGallery се обогатява с нови ключови локални и глобални приложения всеки ден и ние искаме нашите потребители да се възползват от това растящо богатство от съдържание“, споделя Лонгруи Циу, мениджър на Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония. „Обновеният дизайн на AppGallery позволява на потребителите ни лесно да разглеждат подбраното специално за тях съдържание и да откриват неочаквани изкушения“

Основен фокус на Huawei е да предоставя приложения с локално значение за потребителите, поради което в новия дизайн на AppGallery ще бъде давано предимство на местните тенденции и нужди. Редакционен екип ще се грижи за визуализирането на съобразени с тях приложения и игри, както и за редакционно съдържание с ценни идеи, съвети и специални селекции на скрити съкровища.

AppGallery предлага голямо разнообразие от глобални и локални приложения в 18 категории, включително игри, социални медии, образование, фото&видео, храна&напитки, транспорт&билети, пазаруване и други. Сред премиум предложения на AppGallery са приложението за съобщения и обаждания Viber, приложението за градска мобилност Moovit, европейската услуга за онлайн обучение, базирана на игри, Kahoot!, и много други. На локално ниво вече успешно са интегрирани приложения на Банка ДСК, ПИБ, Пощенска банка, ЦКБ, ОББ, phyre, iCard, ePay, “Теленор”, A1 и VIVACOM, включително техните дигитални портфейли A1 Wallet и Pay by VIVACOM, Happy Delivery, Foodpanda, Grabo, Bulsatcom, Vbox, Yellow Taxi, АБВ Поща и още много.

Новата версия на AppGallery стартира в Европа на 15 Януари в избрани държави, сред които е и България.

Продължете понататък

Tехнологии

Всички смартфони Nokia са с отстъпки до 100 лв. в онлайн магазина на VIVACOM

MIKA

публикувано

на

от

Клиентите, закупили устройството в комбинация с план Smart L+, получават по 10 000 МВ месечно до края на договора

От днес клиентите на VIVACOM могат да се възползват от специална онлайн промоция с отстъпка до 100 лв. на всички смартфони Nokia. Промоционалната цена на устройствата е валидна при закупуване в брой или на лизинг в комбинация с план Smart L+. Всички потребители, възползвали се от офертата до 31 януари, ще разполагат с по 10 000 МВ трафик месечно до края на договора. В промоцията са включени всички смартфони Nokia и клиентите могат да избират между устройства с различна цена и характеристики спрямо нуждите си.

С отстъпка може да бъде закупен най-новият модел на марката в търговската мрежа на VIVACOM – Nokia 5.4. Той предлага 6,39-инчов HD+ дисплей, осигуряващ ясни и детайлни изображения, четворна основна камера и адаптивната батерията с капацитет 4000 mAh и изкуствен интелект подпомагащ технологията Adaptive Battery, благодарение на която Nokia 5.4 издържа до 2 дни с едно зареждане. Смартфонът поддържа кинематографичен видеозапис и има фабрично поставен протектор върху дисплея.

С намаление до 100 лв. се предлагат и актуалните модели Nokia 2.4 и Nokia 3.4. Те съчетават стилен дизайн с функционалност и отлични работни характеристики. Nokia 3.4 е оборудвана с 6.39-инчов HD+ дисплей, тройната задна камера с изкуствен интелект и 8 МР селфи камера. Характерно за устройството е подобреното приложение Дигитално благополучие, особено полезно за родителски контрол върху активността на децата онлайн.

Страхотен избор е и Nokia 2.4. Устройството разполага с обширен 6,5-инчов HD + дисплей за максимално удобство, със съотношение на екрана 20:9. Моделът предлага двойна основна камера и разполага с голяма батерия с капацитет 4 500 mAh, която издържа до 2 дни с едно зареждане. И трите устройства ще получат гарантирана актуализация към Android 11, както и актуализации за сигурност за поне три години.

Промоционалните условия са валидни до 31 януари 2021 г. в онлайн магазина на VIVACOM.

Продължете понататък

Горещо