Connect with us

Музика

ВИЖТЕ ПРОГРАМАТА НА KAVATSI BEACH FEST ПО ЧАСОВЕ

Avatar

Публикувано

на

kavatsi fest program

Вече е ясна програмата на KAVATSI BEACH FESTIVAL 2016 и по часове. Събитието ще се осъществи на 30 и 31 юли, тези събота и неделя, на плажната ивица на къмпинг Каваци, непосредствено пред летния клуб Алкохол, като ще събере любопитни музикални формации от САЩ, Холандия, Сърбия, Румъния, Австралия, Македония и България.

И на двете дати вратите ще отворят за посетители точно в 17:30. Първият фестивален ден – 30 юли, събота, с последователни сетове, ще открият  две български банди – Brazz VilliDJ и Wickeda – съответно от 18:30 и 19:30. Традиционно любимите за българските фенове Jaya The Cat ще се появят в 21:00 за шоу с продължителност час и  половина. Същата музикална доза на живо очаква публиката и от страна на хедлайнера за вечерта – в 23:00 часа Кирил Джайковски – австралийският изпълнител и джи джей с македонски произход, излиза на сцената с пълнокръвна интрументална група и две колоритни лица зад микрофоните, съответно от САЩ и Австралия – TK Wonder и MC Wasp.

В неделята на 31 юли, активната част от програмата на KAVATSI BEACH FESTIVAL 2016 стартира отново от 18:30 – със сет на Kottarashky & The Rain Dogs, в компанията на познатия от Panican Whyasker и Пиромания фронтмен Nufry, в ролята на МС. В 19:30 идва ред на гостите от Македония – веселата компания Superhiks, която вече на няколко пъти е радвала публиката в София със забавната си програма. Румънците Subcarpati, които с разнообразния си, но балансиран стил, стават все по-популярни на балканската и европейската сцена, ще представят себе си от 21:00 ч., с 90-минутна програма, включваща пълния им арсенал от гости и видоизменения в състава. Една от най-популярните съвременни сръбски банди, вече включително и у нас – S.A.R.S., излиза под отново под открито небе в 23:00, с традиционен сет от час и половина.

Двете вечери продължават с афтър-партита на плажа, чиято музикална селекция е поверена съответно на Feel и DoLittle – 30 и 31 юли. За настоящата седмица пък са предвидени две подгряващи партита – на 27 юли, сряда, Малката Текила (Созопол) и на 29 юли, петък, Клуб Алкохол (Каваци), с подбор от Selector Lazy Face и екип на Строежа.

През 2015-а аналогично проведена фестивална вечер на същото място на къмпинг Каваци, с хедлайнер Дубиоза Колектив, беше напълно разпродадена именно дни преди самата дата, а месец по-късно една от тазгодишните основни групи – S.A.R.S. – достигна солд аут и рекордните за клуб Маймунарника 2500 посетителя. Към момента повече от 3/4 от билетите за предстоящите фестивални дни са вече изчерпани. Все още има на разположение в мрежата на Eventim.bg, като организаторите от Строежа и Алкохол препоръчват предварителнното закупуване, както и пристигането навреме. За всяка една от двете дати се предлагат отделни билети, като остъства опцията за общ дву-дневен такъв. Влизането и излизането на територията на фестивала става еднократно, деца под 7 години се допускат безплатно и в присъствието на родител.

Advertisement


Kavatsi Beach Festival 2016
30-31 July 2016 / Saturday-Sunday
Club Alcohol Kavaci Beach
KAVATSI BEACH / Плаж КАВАЦИ

LINE UP:

*DAY I
30 July 2015 / SATURDAY

17:30 – Doors Open
18:30 – Live: Brazz ViliDJ (Bulgaria)
19:30 – Live: Wickeda (Bulgaria)
21:00 – Live: Jaya The Cat (Netherlands, USA)
23:00 – Live: Djaikovski feat. TK Wonder & MC Wasp (Macedonia, Australia, USA)
After Party: Feel (DJ Set)

===

*DAY II
31 July 2015 / SUNDAY

Advertisement

17:30 – Doors Open
18:30 – Live: Kottarashky & The Rain Dogs feat. Nufry (Bulgaria)
19:30 – Live: Superhiks (Macedonia)
21:00 – Live: Subcarpati (Romania)
23:00 – Live: S.A.R.S. (Serbia)
After Party: DoLittle (DJ Set)

Continue Reading
Advertisement