Connect with us

Lifestyle

Вижте пролетната колекция спортни модели в магазини CCC

Avatar

Публикувано

на

1200x1200 BG PR WONDERLAND jpg

Вижте пролетната колекция спортни модели в магазини CCC

Небето е границата? Не и този път! Има хора, чиято фантазия няма граници. Сред тях е Кини Цимер, идолът на младото поколение, който в най-новата кампания на CCC кани всички любители на streetwear на уникални приключения в една приказна зелена земя.

Отвъд планините, отвъд горите, където реалността се превръща в приказка, а границите нямат край, както и младежкото въображение… Това е омагьосана земя, пълна с уникални приключения, стил и модно вдъхновение. CCC кани всички любители на спортния градски стил, за да се запознаят с един от най-големите идоли на младото поколение. Добре дошли в страната на чудесата!

CCC отива отвъд границите на въображението, канейки всички в магическо пространство, където Кини Цимер – звездата на полския рап – ги очаква. Той е глобален посланик на кампанията, популяризираща световните марки от новите спортни колекции на CCC. Сред най-добрите продуктови предложения ще намерите обувки, дрехи и аксесоари от топ марките Reebok, Puma, Champion, New Balance, Sprandi, Kappa и Vans.

Присъствието на млади звезди е още едно намигване към поколението Z. Подобно на Алиса, която тича след Белия заек, любителите на спортния комфорт могат да последват своя идол в търсене на приключения. По пътя ги очакват уникални изненади и ще ги зарадваме с най-актуалните модели спортни обувки за предстоящия сезон.

Advertisement

Магическата атмосфера на Страната на чудесата е уловена от обектива на Ханс Нойман. Роден в Перу, фотографът е бил ученик на самия Марио Тиестино. Нойман работи в Европа и САЩ, създавайки визиите за топ модни издания и снимайки кампании за водещи марки и модни къщи като J. Crew, Michael Kors, NET-A-PORTER, Gabriela Hearst и Ralph Lauren. Един от най-талантливите полски стилисти – Евелина Гралак – отговаря за уличния моден стайлинг.

Продуктите от спортната колекция са налични във физическите магазини на CCC, на ccc.eu и в мобилното приложение.

Continue Reading
Advertisement