Connect with us

Музика

Вижте участниците в първия онлайн фестивал в България VIRUS ON-LINE FESTIVAL

Avatar

Публикувано

на

VIRUS on line FESTIVAL 37

Новината за първия онлайн фестивал в България VIRUS on-line FESTIVAL  предизвика голям интерес и десетки артисти от цялата страна вече се включиха в програмата му.

Концерти, театър, арт-работилници, кулинарни демонстрации, шоу програми, фокуси, спорт, туристически турове на живо са само част от събитията, към които всеки може да се присъедини онлайн на 24, 25 и 26 април 2020 – напълно безплатно, без да се налага да става от дивана вкъщи!

Една от изненадите в програмата ни е Китодар Тодоров, който ще влезе в неочаквана за феновете му нестандартна роля! Актьорът ще направи на живо своя кулинарна демонстрация и ще ви разкаже тънкостите на приготвяне на любимото си ястие. При това – на живо, онлайн, директно у вас!

А всеки фестивален ден ще приключва с концерти на любими групи –  Ревю, Обратен ефект, Керана и космонавтите, Леб и вино, XhusBand и Yavi вече загряват за новия формат.

Димо от P.I.F. също ще излезе от познатото си амплоа и като дипломиран актьор ще пресъздаде някои от най-обичаните детски приказки, написани от Джани Родари!

Advertisement

VIRUS on line FESTIVAL 22

Мадлен Алгафари също се включва в програмата на фестивала – тя ще представи книгата си „Приказки за пораснали деца“, а ХаХаХа Импро театър ще ви разсмеят с уникалните си представления, които достигат съвсем нови измерения в онлайн среда!

В програмата на фестивала ще се включват и четирима от най-добрите готвачи от Института за кулинарно изкуство към Висшето училище по мениджмънт във Варна, които ще отправят своите вкусни предизвикателства към всички пристрастени кулинари. Ще можете не само да гледате кулинарните им демонстрации, но и да се опитате да приложите наученото в реално време, в собствената си кухня!

Освен варненската кулинарна сцена, такава ще обособим и в кулинарна академия в София, където ще се развихрят още професионални готвачи – Елица Божинова, Роси Иванова и др.

И това не е всичко – VIRUS on-line FESTIVAL ще запълни целия ви уикенд с куклен театър, курсове по фотография, стоп моушън анимация, астрология, виц дуели, уроци по графити, туристически турове и шоу програми, пилатес и много други атрактивни събития.

VIRUS on line FESTIVAL 32

Част от участниците ще бъдат включвани в платформата от домовете си, от собствени студия и ателиета, а за други ще бъдат създадени специални сцени за онлайн предавания във Варна и София.

Advertisement

От сцената във Варна ще се излъчи и уникалното ни Talk show, на което водещ ще бъде младият варненски актьор Димитър Костадинов, а сред гостите му ще видим артистите от Тутурутка, музикалните изпълнители Чарли и Polina, Стоян Роянов Я-Я и други!

VIRUS on line FESTIVAL 14

В част от събитията зрителите ще могат да задават въпроси и да участват с обратна връзка в реално време.

Целта на първия онлайн фестивал в България е да помогне на артисти, музиканти, художници и хора от творческите индустрии да направят плавен преход към новите изисквания на нашето време и да покажат на всички, че истинското изкуство не може да бъде спряно или ограничено от време и пространство. Затова сега ще се насладим на творчеството им онлайн на https://virusfest.bg/!

Фестивалът е напълно безплатен, но всички, които искат да подкрепят артистите, ще имате тази възможност през платформата на фестивала.

Вече има хора, които са си закупили виртуални билети за много от събитията, въпреки че те не са необходими за достъп до тях – тяхната единствена цел е да подпомогнат артистите да продължат да творят!

Advertisement

VIRUS on-line FESTIVAL ще бъде различен!

Вижте всичките ни участници ТУК и тук www.virusfest.bg