Connect with us

Музика

ВИЛИ СТОЯНОВ ще води новото шоу на радио ТАНГРА МЕГА РОК

Avatar

Публикувано

на

velislav brazz jamboree 01

снимка: PR

Новото радиошоу на ТАНГРА МЕГА РОК тръгва от 16 март. Негов автор и водещ е популярният тромбонист ВЕЛИСЛАВ СТОЯНОВ. ‘BRAZZ JAMBOREE’ ще се излъчва всеки четвъртък и ще има множество повторения през седмицата.

Отдавна мечтая за предаване по радиото, което да представя забавната страна на джаза. Все пак говорим за музика, в основата а която е супер купонът.“ – предупреждава ВИЛИ, който вече започна тренировки зад пулта на радиото.

Той е добре познат, не само с участието си в УИКЕДА и ХИПОДИЛ, но и като създател на ИНФИНИТИ , на фестивала Brazzobrazzie и още множество БРАС проекти*. Свири и със SENTIMENTAL SWINGERS, V.S.O.P, DIRTY PURCHASE и пак с УИКЕДА.

Внук на бащата на популярната музика у нас – ЙОСИФ ЦАНКОВ, дълги години ВИЛИ СТОЯНОВ е вилнял със своя бас тромбон и в оркестъра на Национална опера-София, Нов Симфоничен Оркестър и Симфоничния оркестър на БНР.

Очаквайте премиерата на ‘BRAZZ JAMBOREE’ на 16 март (четвъртък) в 14:00 само по радио ТАНГРА МЕГА РОК. 

Advertisement

*‘Брас Асоциация’, духовият оркестър Brazzvilidj, образователната програма ‘В час с Брас’, проекта ‘Old School Trombone’, както и ‘Брас Асоциация Комбо’.

Continue Reading
Advertisement