Connect with us

Музика

Виолина Доцева представи новата си песен „ЩЕ“

Avatar

Публикувано

на

  Снимка постер: Александър Станишев

Актрисата и музикант Виолина Доцева представи втори сингъл със заглавие „ЩЕ“. Музикалното видео отново е дело на успешния режисьор Димитрис Георгиев, с когото Виолина реализира и видеото към дебютния си сингъл “НАУЧИ МЕ”.

Виолина споделя за композицията:

“Песента „ЩЕ” е нова смелост за мен. Усетих, че съм готова да рискувам и да се хвърлям, без да се спирам. Ново умение, което ме накара да провокирам и изпитам себе си. Този година усещам промяна, израстване. Изследвам, вглеждам се в смелостта, увереността и най-вече във вярата в самите нас. Вярвам в нашите възможности, умения, качества и усещания. Намирам сила в себе си, която някак свети и в другите, и все повече разбирам, че можем много, и ЩЕ го постигнем, ако наистина го искаме!”

Advertisement

Текстът и мелодията са композирани на китара от Виолина Доцева. Аранжиментът и музиката са дело на певецът Робeрто Николов – Robi, и неговото студио – Blue Minor Studio, познат още със страхотните аранжименти към песните на дует “МОЛЕЦ”. В аранжиментът на вокалите се включи певецът Волен Милчев – VOLEN. Миксът и мастерингът са на Димитър Ганчев.

Подводното музикално видео е режисирано от Димитрис Георгиев, който е и автор на иновативната идея, която се реализира за първи път в музикално видео в България. Оператор на лентата е Дамян Димитров, монтажът е дело на Виктория Караколева, CGI ефекти (artist) от Радослав Укалски, продуцент и дизайнер в продукцията е самата Виолина Доцева, чието дело е ефирната червена рокля в клипа. Самата тя споделя, че е ушила роклята специално за клипа и това е първата ѝ завършена дизайнерска творба. Видеото е заснето в “MN DIVe” студио на фотографа Мира Недялкова.

Виолина е популярна с участието си в театралните постановки „Бесове“, „Жана д’Арк“, „Свекърва“, „Моби Дик“, “Глупаци” и в сериалите „Татковци“ и „Откраднат Живот“, а често се изявява и като уличен музикант. Завършила актьорско майсторство за драматичен театър в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ в класа на Проф. Д-р Атанас Атанасов и музикална педагогика в СУ „Св. Климент Охридски“. В момента е част от трупата на ДТ “Рачо Стоянов” – гр. Габрово. Уличен музикант е от 8 години. Свири на китара и пиано, а отскоро композира и авторска музика. Взима участие в главна роля в късометражните филми „Между мен и теб“, където изпява и оригиналната песен към филма, „Театрален романс“, „RUTH“, „At his doorstep“, „През нейните очи“, „Стъпки“, „Експериментът“ и др. 

Continue Reading
Advertisement