Connect with us

Музика

Вирджиния Рекърдс, Sony Music и Радио 1 Рок организират ексклузивна онлайн фен среща с Evanescence

Avatar

Публикувано

на

Evanescence scaled

Кредит: Sony Music/Вирджиния Рекърдс

По време на събитието групата ще представи за първи път преди световната премиера песните от новия си албум The Bitter Truth 

Колекцията излиза на 26/03 – предварителни поръчки тук

Evanescence се завръщат с първи албум с нови песни от почти десетилетие насам – The Bitter Truth! В подкрепа на предстоящия студиен проект, Evanescence и Sony Music организират ексклузивна онлайн среща с 50 фена от различни страни в Европа, на която ще присъстват всички членове на бандата виртуално, за да представят албума и всички песни от него за първи път и преди световната премиера в петък, 26/03.

Вирджиния Рекърдс и Радио 1 Рок дават възможност на 5 суперфена на Evanescence да станат част от специалната онлайн сесия, която ще се проведе във вторник, 23/03 от 21:30 ч. За да получат шанс да се включат, всички желаещи трябва да участват в играта на официалния сайт на радиото – radio1rock.bg. Крайният срок за участие е понеделник, 22/03.

Advertisement

Evanescence обявиха издаването на нова серия комикси – Echoes from the Void, заедно с Incendium и Heavy Metal Entertainment, която ще стартира с 5 издания, историята на всяко от които е базирана на две или повече песни на групата, представени чрез разнообразни визуални графики. Първото лимитирано издание ще включва две истории, вдъхновено от парчетата “Better Without You” и “Wasted On You”, част от The Bitter Truth.

“Толкова се вълнувам да представим този проект. Колаборациите в този вид изкуство са изключителни и за нас бе невероятно да видим колко различни живота може да има една песен, нещо като алтернативни реалности. Нямам търпение да работя по този проект през годината и се гордея с възможността да отворя вратата към този нов свят за нашата музика“, споделя Amy Lee.

The Bitter Truth излиза в дигитален формат, както и на CD, винил и в лимитиран делукс бокс, който съдържа бонус CD, дневник и специална касета с ексклузивно аудио от мейкинга на албума.

The Bitter Truth излиза у нас от Вирджиния Рекърдс и Sony Music, с медийната подкрепа на Радио 1 Рок.