Connect with us

Lifestyle

Влезте във форма с Tialoto.bg и специална поредица за домашни тренировки 

Avatar

Публикувано

на

Фитнес инструктори, инфлуенсъри и спортни шампиони дават ценни съвети на читателите 

Близо година след като един от най-четените лайфстайл сайтове Tialoto.bg обнови облика си, предоставя възможност на читателите да направят същото. От 5 май сайтът открива нова секция „Тренирай“, с помощта на която потребителите да изваят мечтаното тяло, следвайки съветите на популярни фитнес инструктори, инфлуенсъри и спортисти. Всички те ще дават ценни насоки за тренировки с бързи и трайни резултати.

Новата секция „Тренирай” ще предостави разнообразно и полезно видеосъдържание – йога упражнения и тренировки от фитнес залите на най-големите спортни центрове в страната.

Всеки вторник Tialoto.bg ще дава възможност на потребителите да тренират с   многократната таекуондо и кикбокс шампионка Албена Ситнилска. Чаровната Албена ще покаже как се вае перфектно тяло с високо интензивна тренировка от 8 упражнения, за които не е нужна специална екипировки.

„На пръв поглед тренировката изглежда лесно, но гарантирам, че ще натоварите цялото тяло, ще изгорите доста калории и ще рефрешнете тялото и духа“, обясни  таекуондо и кикбокс шампионката.

С новата секция „Тренирай“ Tialoto.bg продължава мисията си да дава нов и различен поглед върху всеки аспект от света на модерната жена дори по време на извънредното положение, наложено заради разпространението на COVID-19.

Advertisement

С помощта на ценните съвети от специалисти и видеотренировки водещият лайфстайл сайт ще помогне на читателите да бъдат красиви, докато са #ОтговорниВкъщи.

 

Continue Reading
Advertisement