Connect with us

Lifestyle

Влогът „Ето как“ разкрива тайната на чистата и освежена кожа само за 30 минути

Avatar

Публикувано

на

AZ JENATA ETO KAK 640x359 1

Независимо от сезоните и модните тенденции, едно нещо със сигурност винаги ще е на мода – гладка, нежна и чиста кожа. Всяка жена се стреми към съвършена кожа, но постигането на това съвършенство не е лека задача. Az-jenata.bg знае това и поради тази причина посвещава новия епизод от влог поредицата „Ето как“ на постигането на идеална кожа и то само за 30 минути. Новото видео може да гледате на 28 октомври, от 15 часа, на живо в сайта Az-jenata.bg и фейсбук страницата на медията.

В динамичния свят, в който живеем, редица фактори, като мръсния въздух, атмосферните условия и стресът, влияят върху кожата ни. Това налага още по-сериозни грижи за безупречния вид на кожата, които костват немалко време и усилия. Влогът „Ето как“ и козметичният терапевт Стефи Сиракова ще демонстрират на живо една процедура, с която дамите ще постигнат чиста и свежа кожа само за 30 минути.

Почистващата и подхранваща терапия Dermalinfusion е неинвазивна 3в1 технология, която моментално регенерира и ремоделира кожата от главата до петите. Едновременно с това тя ексфолира, почиства в дълбочина порите, вливайки в кожата специално разработени, обогатени с мощни антиоксиданти, витамини и ценни хранителни съставки. Може да се прилага върху всеки тип кожа и не е необходим възстановителен период.

С терапията може да се регенерира кожата както на лицето, така и деликатните зони на устните и около очите, увредената от слънцето кожа в областта на шията и деколтето. Терапията е подходяща и за хидратиране на кожата на ръцете и краката.

И този път по време на влога зрителите могат да задават въпроси, свързани с грижите за кожата и да получат експертно мнение.

Advertisement

Не пропускайте влога „Ето как“ на Az-jenata.bg на 28 октомври, от 15 часа, на сайта на Az-jenata.bg и в социалните мрежи на медията.

Continue Reading
Advertisement