Connect with us

Култура

Всичко е ЛЮБОВ с „ДНЕВНИКЪТ НА МИШО”!

Avatar

Публикувано

на

dnevnikut na misho cover

На 15-и февруари от 18:00 часа книжарница „Сиела”  в подлеза на Ректората ще бъде най-подходящото място на света, на което да се скриете от любовта. Или да се срещнете точно с нея.

Само ден след 14-и февруари е време за страхотни новини, свързани с любимия уеб сериал „Не така, брат” и дневника, който спечели сърцата на хиляди читатели!

Част от срещата ще бъдат и специалните музикални изпълнения на Надя и Ана-Мария, подкрепени от китарата на Иван Тишев, а всеки, който се е снима с актьорите, го очаква приятна изненада!

„Дневникът на Мишо” съдържа най-срамните и най-комичните истории на Мишо от „Не така, брат”? А именно онези случки, които са толкова нелепи, че той не би ги е споделил даже с брат си Дидо. Случки, които никой все още не е виждал или чувал.

Ако не вярвате, че един гениален нърд като Мишо е правил адски много луди неща, като да тича гол през коридорите на училище или да забие момиче на купон, докато ѝ говори за растения, прочетете тези безумно смешни и абсурдни истории!

Advertisement

Освен като трагично-комедийно четиво, „Дневникът на Мишо” може да се използва и като учебник по непрецаквизъм –науката за това, какво не трябва да правим в живота.

Така или иначе, Мишо се сблъсква със същите проблеми като нашите, така че по-добре да се учим от неговите грешки, вместо да ги правим на своя глава, нали?

Continue Reading
Advertisement