Connect with us

Събития

Вторият сезон на „Земите на мъртвите“ продължава разследването на редица смъртни случаи в Луизиана от 24-ти февруари

Avatar

Публикувано

на

Zemite na martvite

Първата криминална документална поредица на Discovery ChannelЗемите на мъртвите
се завръща за втори сезон на 24-ти февруари, петък, от 21:00 ч. Детективите Роди Санчез и Обри Сейнт Анджело продължават да работят неуморно, за да открият виновника за смъртта на младата студентка от университета „Луизиана Стейт“ Юджийн Бойсфонтейн.

Заснет в реално време, първият сезон на „Земите на мъртвите“ ни показа опитите на Роди Санчез и Обри Сейнт Анджело да намерят справедливост за семейството на Бойсфонтейн, 20 години след смъртта на Юджийн. За съжаление няколко ключови момента от решаващо значение за случая остават неразрешени и детективите продължават детайлното разследване.

Rekonstruktsya na litse

Роди Санчез и Обри Сейнт Анджело не се отказват и въпреки трудностите се завръщат за втория сезон на „Земите на мъртвите“, защото преценяват, че намирането на виновника е по-важно от всичко останало. Те не само че продължават да работят по неразрешения случай на Юджийн Бойсфонтейн от 1997 г., но разследват и други престъпления. Сред тях е ужасяващо убийство, при което откриват тяло във варел на човек, изчезнал преди 26 години.

Дали детективите ще разрешат тези заплатени криминални загадки предстои да разберем от втория сезон на „Земите на мъртвите“ от 24-и февруари, петък, от 21:00 ч., по Discovery Channel.

Rodie Sanchez

Advertisement
Continue Reading
Advertisement