Connect with us

Кино

Вторият трейлър на ТЕРМИНАТОР: ГЕНИСИС разкрива неочакван обрат

Avatar

Публикувано

на

terminator genisys sequels release dates

Миналото среща бъдещето във втория трейлър на ТЕРМИНАТОР: ГЕНИСИС и води  със себе си неочакван обрат. Най-новото попълнение сред филмите, въздигнали Арнолд Шварценегер в статуса на култовия робот, обещава зрелищна история от интригуващи сюжетни линии и дава заявка да се превърне в един от хитовете на това лято. Последният трейлър ни подготвя за  изненадващи завръзки, които изглежда са само началото на поредица от събития, които ще спрат дъха ни.

В ТЕРМИНАТОР: ГЕНИСИС един от оригиналните герои на поредицата – Сара Конър, този път изиграна от звездата от Игра на тронове Емилия Кларк, се събира отново с Кайл Рийз (Джай Кортни, Дивергенти) и оригиналния робот Т-800 (Арнолд Шварценегер), за да спасят настоящето, като се върнат в миналото. Връщайки се назад във времето, те ще попаднат на една изключително неприятна изненада – причината за тъмното бъдеще на Земята е не кой да е, а синът на Сара – Джон Конър. Дали една майка ще се изправи срещу сина си, за да защити цялото човечество, предстои да разберем.

От полу-човека, полу-машината, единственият: ТЕРМИНАТОР, знаем какво да очакваме – брилянтен,както винаги, култовата звезда Арнолд Шварценегер спазва обещанието си, че ще се върне и то с голяма доза самоирония и типичното за героя му нестандартно чувство за хумор. Но дали и неговият образ не ни е подготвил някоя изненада?

Новият трейлър на ТЕРМИНАТОР: ГЕНИСИС поставя само началото на войната, а развитието на събитията в суперпродукцията ще имаме възможност да гледаме в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX от 3 юли!

Advertisement
Continue Reading
Advertisement