Connect with us

Кино

Втори АНТ-МЕН трейлър разкрива антигероя

Avatar

Публикувано

на

Ant Man Film Releasing Date and Cast1

Вторият трейлър на най-новото попълнение във вселената на Марвел АНТ-МЕН разкрива детайли и за злодея, срещу когото ще се изправи миниатюрният супергерой, за когото истинските фенове знаят, че е сред основателите на Отмъстителите. Киноманиаците виждат за първи път Кори Стoл (House of Cards) в образа на злодея Дарън Крос (Yellowjacket). Междувременно, Пол Ръд се „смалява” в ролята на бившия затворник – сега супергерой, Скот Ланг, който има способността да променя размерите си до тези на насекомо, но да увеличава неимоверно силата си, както и да контролира аверите си – мравките. Специалният му костюм е дело на именития професор Ханк Пим, изигран от кинолегендата Майкъл Дъглас. Ще успеят ли двамата да опазят тайната на уникалния костюм, който може да унищожи света, ако попадне в неподходящи ръце? Филмът обещава екшън, хаплив диалог, разчупване на клишетата, но най-вече много, много хумор и самоирония.

„Костюмът, който Ханк Пим създава за АНТ-МЕН, не притежава нито едно оръжие, докато този на злодея Дарън Крос разполага с плазмени оръдия”, споделя режисьорът Пейтън Рийд в последното си интервю. Това съвсем не означава, че АНТ-МЕН е безпомощен. „АНТ-МЕН е много бърз, когато е смален”, допълва Рийд. „Също увеличава своята компактност, а оттам и сила.” АНТ-МЕН ще докаже, че за героите няма размер.

АНТ-МЕН е един от най-старите герои на Марвел и, въпреки това, един от най-малко познатите на феновете. Миниатюрният супер герой е сред основателите на Отмъстителите. Създаден от Стан Лий и Джак Кърби през януари 1962 г., АНТ-МЕН продължава линията от епични продукции от последните години – Железният човек, Невероятният Хълк, Тор: Богът на гръмотевиците, Капитан Америка, Отмъстителите, Пазители на Галактиката, както и предстоящата тази година премиера на Отмъстителите: Ерата на Ултрон. Освен Пол Ръд, Кори Стол и Майкъл Дъглас, в АНТ-МЕН участват и Еванджелин Лили, Майкъл Пеня, Боби Канавал, Джуди Гриър, Тип „Тай” Харис, Ууд Харис, Джорди Моя. Режисьор е Пейтън Рийд, а продуцент е ветеранът Кевин Фейги.

АНТ-МЕН излиза в кината на 3D и IMAX на 17 юли.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement