Connect with us

Култура

Нов театър НДК отваря врати

Avatar

Публикувано

на

NOV TEATAR NDK 2

NOV TEATAR NDK 1

На 09 март 2014 г. е официалното откриване на най-новото театрално пространство в София – НОВ ТЕАТЪР НДК.

Новата сцена е алтернатива на всички съществуващи форми на изкуство и ще предлага провокиращи спектакли от различни жанрове. Екипът на НОВ ТЕАТЪР НДК ще открива за вас най-интересните камерни спектакли от държавните и общински театри, както и представления на частни трупи и на дебютиращи в театралното изкуство млади творци. Музиката, киното, изобразително изкуство и новата българска литература също ще присъстват в афиша.

Представленията са всеки ден (без почивен ден!) от 19:00 часа, а програмата е разделена на три модула – основна програма, дневен театър и съвсем скоро – нощен театър, който ще започва в 22 часа и ще се доближи максимално до младите зрители и темите, които ги вълнуват.

В антракта зрителите ще могат да изпият по чаша вино, а във фоайето ще има библиотека с драматургия. А всяка събота и неделя за децата ще има куклени спектакли.

НОВ ТЕАТЪР НДК  разполага със салон от 160 места, а само през март в програмата има 40 представления! Сезонът ще бъде открит с премиерата на ,,Амадеус“ от Питър Шафър – спектакъл на Бойко Илиев.

Advertisement

„Вярваме, че театърът е любов, а всичко от което се нуждаем е любов” – категорични са от НОВ ТЕАТЪР НДК. Ако и вие споделяте същото верую и желаете много от театралната магия, заповядайте при нас!

София, Пл. България №1, тел. 088 800 45 65, http://newtheatre.bg/

NOV TEATAR NDK 3

NOV TEATAR NDK 2

Continue Reading
Advertisement