Connect with us

Lifestyle

Вълнуващи приключения с изненадите от Ледена епоха и детски зърнени закуски NESTLE®

Avatar

Публикувано

на

Nesquik Ice Age

През лятото в промоционалните опаковки на детските зърнени закуски на NESTLE® се крият ексклузивни изненади от дългоочакваното продължение на хитовата анимация „Ледена епоха“ – „Ледена епоха: Големият сблъсък“. В опаковките на водещите марки NESQUIK®, COOKIE CRISP® и CHOCAPIC® почитателите на забавните герои от поредицата ще открият изненада, подходяща за цялото семейство – летяща чиния за забавни игри на открито. Подаръците в трите различни опаковки детски зърнени закуски NESTLE® се комбинират помежду си и по този начин правят игрите още по-вълнуващи.

[media-credit id=1 align=“aligncenter“ width=“855″]UFO - Family Game[/media-credit]

Петият филм от поредицата „Ледена епоха“ се очаква с голям интерес от всички малки и големи почитатели на ленивеца Сид, катерицата Скрат, съблезъбия тигър Диего и мамута Манфред. Cereal Partners Worldwide си партнира успешно за втори път с FOX, а всяко продължение на култовата анимация генерира повече продажби от предходния филм, като до момента са продадени над 135 милиона DVD копия.

Това лято всички почитатели на „Ледена епоха: Големият сблъсък“ ще изживеят едно вълнуващо „ледено“ приключение, докато се наслаждават на своята балансирана закуска, тъй като детските зърнени закуски NESTLE® са направени с пълнозърнести култури като основна съставка и са източник на фибри. Те са обогатени с Kалций, с отличен вкус и добриранителни стойности, което ги прави чудесен избор за закуска като част от балансираното меню на всяко дете.

Continue Reading
Advertisement