Connect with us

Общество

В Мол Марково Тепе се проведоха първите състезания, част от единственото по рода си LEGO изложение

Avatar

Публикувано

на

Lego Mall Markovo Tepe 1

снимка: PR

През изминалия уикенд, в Мол Марково Тепе, се проведе първата сесия от специалните игри и лего работилници, които съпътстваха LEGO изложението в града под тепетата. Събитието предизвика огромен интерес сред малки и големи. Децата, които не се поколебаха да демонстрират своите креативни идеи, бяха щедро възнаградени от партньорите на Мол Марково Тепе- детски център Capella Play, магазин „Комсед“ и книжарница Orange, които са партньори на събитието.

Съревнованието се проведе на два етапа по четири часа, като участниците премериха сили в игрите Нексо Рицари, Марсоход, Speedbuild и Свободно Строене. Лего темите, върху които Мол Марково Тепе акцентира са: CITY, NINJAGO, Super Heroes DC Universe, Super Heroes Batman, TECHNIC и MOCs.

Markovo Tepe LEGO izlojenie 3

LEGO изложението ще гостува на Мол Марково Тепе до 22 април, когато ще се проведат и последните игри и работилници. Не пропускайте възможността да се върнете в детските си години и да се насладите на световно известната игра.

22 април/събота/
От 12:00 до 14:00 часа- Нексо рицари Боулинг; Марсоход; Свободно строене с лего;
От 15:00 до 17:00 часа- Конкурс лего бързаци;Свободно строене с лего;

Advertisement

 

За повече информация следете официалната интернет страница на Мол Марково Тепе – http://markovotepemall.bg/ и Facebook – www.facebook.com/MarkovoTepeMall/

Continue Reading
Advertisement