Connect with us

Телевизия

В най-романтичния ден от годината „Оженени от мама и татко“ се завръща по TLC, за да покаже един различен начин за търсене на любовта

Avatar

Публикувано

на

Mitch i Christina Photo

Онлайн срещите, мобилните апликации и приятелите-сватовници са напълно приложими възможности за намирането на половинка за много хора, но не за всички. В Деня на любовта – 14-и февруари, вторият сезон на „Оженени от мама и татко“ ще ни срещне с мъже и жени без късмет в любовта, които залагат на един по-различен начин за намиране на половинка. Те се съгласяват да предадат своя любовен живот и бъдеще в ръцете на хората, които ги познават най-добре – техните родители. В този завладяващ социален експеримент майки и бащи търсят бъдещи съпрузи и организират сватбите на децата си, които ще се срещнат с партньорите си чак пред олтара. Дали родителите ще направят по-добър избор за любовния живот на дъщерите и синовете си? Вторият сезон на „Оженени от мама и татко“ ще даде отговор на този въпрос от 14-и февруари, вторник, от 22:00 ч. по TLC.

„Оженени от мама и татко“ отправя поглед към старомодните традиции и проучва дали доброволно уредените бракове могат да имат реален успех. В новите епизоди ще се запознаем с 30-годишния Мич Сарджънт от Лос Анджелис, САЩ. Той е сомелиер и продавач на вино, за когото намирането на перфектното момиче е изключително трудно. Мич е готов да създаде семейство и се надява родителите му да намерят най-подходящата дама за него.

Вторият сезон на „Оженени от мама и татко“ разказва и историята на Маривиц Фебиар от Вали Котидж, САЩ. Тя е много разговорлива, забавна, приключенски настроена и самотна. Маривиц е медицинска сестра и все още живее с родителите си в покрайнините на Ню Йорк. Тя безрезервно разчита на своята майка и баща да намерят нейния бъдещ съпруг и сродна душа.

Marivic Febiar i roditelite i Photo

Continue Reading
Advertisement