Connect with us

Lifestyle

Lavazza пуска нова серия Dolce Gusto капсули на българския пазар

Avatar

Публикувано

на

Coffee1

снимка: ПР

Според последното проучване на Lavazza за потребителските кафе предпочитания, българите са големи любители на кафето и най-често консумират еспресо, дълго черно кафе и инстантно кафе. Сладкият вкус е предпочитан и около половината от потребителите са свикнали да пият кафето си със захар.

С внимание към най-новите тенденции на кафе пазара, вкусовете на потребителите и с цел винаги да предлагат най-доброто кафе изживяване, Lavazza представят своята нова серия Dolce Gusto съвместими капсули в България – 5 различни вкуса, които позволяват на българските потребители да усетят автентичния италиански вкус с кафемашините Dolce Gusto.

На българския пазар италианският бранд е вече наложен като синоним на автентичност, дългогодишен опит и „италианско“. С новата серия, Lavazza предлага нов удобен и гъвкав формат на пазара, без да прави компромис с високото качество, което италианската компания се ангажира да гарантира с всяка глътка, съобразено изцяло с кафе навиците на българите. Новите 5 вида успяват да уловят най-популярните Lavazza вкусове, а серията Lavazza Dolce Gusto е идеално решение за всички вкусови предпочитания: българите могат да избират между три различни вида еспресо, кафе с мляко и дълго кафе.

Нека разгледаме новата Lavazza Dolce Gusto серия:

Advertisement
Espresso Cremoso Интензитет 7/13

Експертите на Lavazza умело съчетават зърна Арабика от Централна и Южна Америка с азиатска Робуста, за да създадат еспресо със силен и плътен вкус. Процесът на изпичане придава деликатни шоколадови нотки и послевкус на сушени плодове.

Espresso Intenso – Интензитет 9/13

Най-добрите кафени зърна Арабика, отгледани в Централна и Южна Америка срещат отчетливите нотки на Робуста създава перфектния бленд. Тъмното изпичане подсилва усещането за плътност на тялото и придава на кафето характерни карамелени нотки. Espresso Intenso е любов от пръв поглед – кафе, изпълнено с индивидуалност и вкус. 

Espresso Biologico – Интензитет 6/13

Lavazza подбира висококачествени зърна 100% Арабика от органични плантации в Централна и Южна Америка, за да създаде сладко и балансирано еспресо. Внимателно подбраният бленд и бавното изпичане подчертават аромата и придават на Espresso Bio деликатни плодови нотки.

Cappuccino

Богатият и плътен вкус на еспресото среща кремообразната нежност на млечната пяна. Напитка от пълномаслено мляко на прах със захар и бленд на смляно изпечено кафе под формата на капсула.

Espresso Lungo Интензитет 5/13
Advertisement

Селекция качествени кафени зърна Арабика, подбрани от експертите на Lavazza, за да приготвят кафе с мек и балансиран вкус. Бавното и деликатно изпичане разкрива неговата сладост и растителни нотки.

Continue Reading
Advertisement