Открийте ни и в

Компании

В продължение на 7 седмици Bonduelle представя 7 видео рецепти и 7 блогъра, които разказват за здравословния начин на живот

публикувано

на

В продължение на 7 седмици Bonduelle представя 7 видео рецепти и 7 блогъра, които разказват за здравословния начин на живот 137

До 28 април ще продължи пролетната национална кампания на Bonduelle, която тази година ще премине под мотото „Готви вкусно, яж здравословно, печели награди.“. Тази година лидерът в производство на консервирани и замразени зеленчуци поставя фокус върху здравословния начин на живот. В продължение на 7 седмици потребителите ще могат да се запознаят със 7 рецепти, приготвени със 7 различни консервирани и/или замразени зеленчуци Bonduelle.

Кампанията ще включва представянето на 7 основни продукта в 7 последователни седмици от 11 март до 28 април. В този период Bonduelle ще представи на своята Facebook страница 7 видео рецепти и ще проведе 7 мини игри, в които потребителите ще могат да спечелят общо 70 награди. В същия период в кампанията ще се включат и 7 блогъра – кулинарни, лайфстайл и фитнес, които ще споделят с феновете си и с феновете на Bonduelle своите съвети за здравословен начин на живот.

В периода до 28 април, освен в официалните уебсайт и Facebook страница на компанията, потребителите ще могат да се запознаят с рецептите и в избрани търговски обекти в страната. Там специални екипи на Bonduelle ще демонстрират приготвянето на различни рецепти, а клиентите ще могат да спечелят още 1 400 награди, свързани със здравословния начин на живот.

Разбира се, за най-активните и лоялни клиенти, Bonduelle е подготвила специални награди, които да подпомогнат приготвянето на вкусно природосъобразно семейно меню. В рамките на кампанията си „Готви вкусно, яж здравословно, печели награди.“ компанията ще раздаде общо 1 477 награди, включващи готварски блендер, дигитална фитнес гривна, фитнес бутилки за вода, гривна за ръка с мотото на кампанията, калъф за телефон за бягане и специална чаша за салата с вилица.

Официалните правила на кампанията, както и пълен списък на всички търговски обекти и дати на кулинарните пролетни дегустации, може да бъде намерен на официалната страница на Bonduelle във Facebook, както и на уебсайта на компанията.

 

 

Реклама