Открийте ни и в

Култура

„В рокля на кралица“ от Джо Уотсън – страст, измама и една съвременна Пепеляшка

MIKA

публикувано

на

Интригите на големите пари се заплитат в игра на страст, измама и преструвки в съвременен преразказ на Пепеляшка.

По книжарниците излезе „В рокля на кралица“ от Джо Уотсън – бестселъровият роман, който помита всички табута и задръжки в съвременен преразказ на Пепеляшка.

Той е принц Зейн. Наследник на баснословно богато кралство. Роден със златна лъжица в устата. Най-бляскавият диамант на всяко парти.

Принцът плейбой. Той живее за забавлението и любовните му завоевания редовно красят кориците на всички световни клюкарски списания.

Но баща му не може да търпи повече развратния живот на сина си. Поставя му условие – Зейн трябва да си намери подходяща годеница, и то веднага. Да покаже на света, че е готов да бъде сериозен. Иначе ще се сбогува с титлата и богатството си.

Тя е Джени. Миловидна. Добра. Провалена. Мечтата ѝ да стане актриса е напът да завърши с безславно завръщане в малкото градче в провинцията, където е родена. Освен ако не се съгласи да изиграе ролята на живота си – перфектната годеница на един от най-богатите ергени в световния хайлайф.

Условията са ясни – двамата ще се преструват на лудо влюбени пред родителите на принца, устремени към сватбените камбани. Тя ще получи пари и нов шанс да пробие на сцената. Той ще подсигури наследството си, а същевременно ще има възможност да продължи разгулния си живот. Никакви рискове, никакво обвързване. И със сигурност никакви чувства.

Но дали някои обещания не се правят твърде прибързано? Дали един принц, който притежава света, може да копнее за нещо със силата на хиляди желания? И дали една съвременна Пепеляшка може да се излезе невредима от игрите на власт в света на богатите? Защото когато си на върха… пътят е само надолу.

„В рокля на кралица“ от Джо Уотсън излиза за пръв път в световната платформа Wattpad, където събира над 13 милиона четения, преди да излезе по книжарниците.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Културапреди 3 часа

Излиза “Малка история на религията” от Ричард Холоуей

Lifestyleпреди 3 часа

Представят нов документален филм за Левски в предаването „Рецепта за култура“ по БНТ 2

Културапреди 5 часа

Нова платформа събира Акико Накаяма от Япония с български артисти

Кинопреди 5 часа

“Бебе Бос: Семейни работи” с първи трейлър!

Музикапреди 5 часа

Митко Павлов в „Моят плейлист“ по БНТ 1

Музикапреди 6 часа

KISS ще изпратят 2020 с най-зрелищния концерт на годината

Културапреди 7 часа

Салман Рушди, Едгар Керет и Селя Ахава на Софийския международен литературен фестивал 2020

Културапреди 7 часа

„Долу сред вейки и кости” – втората книга от култовата поредица „Своенравните деца” вече е на пазара

Културапреди 23 часа

Джеймс Джойс през погледа на Една О’Брайън

Обществопреди 23 часа

Магазините на А1 остават отворени и при по-строгите противоепидемични мерки

Горещо