Connect with us

Култура

„В рокля на кралица“ от Джо Уотсън – страст, измама и една съвременна Пепеляшка

Avatar

Публикувано

на

В рокля на кралица корица

Интригите на големите пари се заплитат в игра на страст, измама и преструвки в съвременен преразказ на Пепеляшка.

По книжарниците излезе „В рокля на кралица“ от Джо Уотсън – бестселъровият роман, който помита всички табута и задръжки в съвременен преразказ на Пепеляшка.

Той е принц Зейн. Наследник на баснословно богато кралство. Роден със златна лъжица в устата. Най-бляскавият диамант на всяко парти.

Принцът плейбой. Той живее за забавлението и любовните му завоевания редовно красят кориците на всички световни клюкарски списания.

Но баща му не може да търпи повече развратния живот на сина си. Поставя му условие – Зейн трябва да си намери подходяща годеница, и то веднага. Да покаже на света, че е готов да бъде сериозен. Иначе ще се сбогува с титлата и богатството си.

Advertisement

Тя е Джени. Миловидна. Добра. Провалена. Мечтата ѝ да стане актриса е напът да завърши с безславно завръщане в малкото градче в провинцията, където е родена. Освен ако не се съгласи да изиграе ролята на живота си – перфектната годеница на един от най-богатите ергени в световния хайлайф.

Условията са ясни – двамата ще се преструват на лудо влюбени пред родителите на принца, устремени към сватбените камбани. Тя ще получи пари и нов шанс да пробие на сцената. Той ще подсигури наследството си, а същевременно ще има възможност да продължи разгулния си живот. Никакви рискове, никакво обвързване. И със сигурност никакви чувства.

Но дали някои обещания не се правят твърде прибързано? Дали един принц, който притежава света, може да копнее за нещо със силата на хиляди желания? И дали една съвременна Пепеляшка може да се излезе невредима от игрите на власт в света на богатите? Защото когато си на върха… пътят е само надолу.

„В рокля на кралица“ от Джо Уотсън излиза за пръв път в световната платформа Wattpad, където събира над 13 милиона четения, преди да излезе по книжарниците.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement