Connect with us

Lifestyle

Гена Събева с първи бизнес майсторски клас

Avatar

Публикувано

на

Mentori

снимка: ПР


Бизнес дамата, предприемач и ментор с над 30 години опит Гена Събева стартира своя първи майсторски клас, който е част от менторската програма на Business Lady Club. В него ще могат да се включат 25 дами, които искат да стартират свой собствен бизнес.

Всички дами, които искат да бъдат част от майсторския клас на Гена Събева могат да кандидатстват в сайта на Business Lady Club до 10 декември. Програмата ще стартира през януари 2021 година и ще продължи половин година.

„Всички в менторската програма сме обединени около идеята да развиваме  женското предприемачество в България, като споделяме знания и опит. Искаме да бъдем пример за успешни жени и да подкрепяме дамите да създават собствен бизнес“, споделя Гена Събева.

Майсторският клас на Гена Събева ще включва една среща с всички участници седмично, възможност за присъствие на допълнителни събития, индивидуални консултации, както и участие на общо обучение с другите ментори от програмата веднъж месечно. Програмата ще бъде изградена върху 7 ключови теми – откриване на талант, създаване на продукт по него, бизнес план, организация на целия живот на дамите, ефективно планиране за различни периоди, продажби и нетуъркинг.

Мисията на Гена Събева е да развива и подпомага предприемачеството в България. Тя е сред най-търсените и мотивиращи лектори, които са вдъхновявали стотици хора от сцените на събития като TEDxSerdikaWomen, Business Lady Excellence, Fuckup Nights Sofia и други.

Advertisement

Гена Събева е бизнес дама, предприемач и ментор с близо 30 години професионален опит. Управляващ партньор е в семейната компания за управление на проекти в строителството „Събеви Груп“ и развива собствена франчайз марка ВИТ – Борсата за матраци, мисията на която е да помага на хората да останат в България и да работят за себе си, създавайки собствен бизнес.

През 2010 година  основава Асоциация на интериорните дизайнери в България (АИДБ) и има голям принос в популяризирането на професията на интериорния дизайнер. В структурата на международната бизнес организация BNI е вече четвърта година, като най-новият й проект е като директор на BNI Индустрия. От 2019 година е в управлението на „Българската търговско-промишлена палата” (БТПП) като член на изпълнителния съвет. Гена Събева учредява и „Агенция за инвестиции в строителството” (АИС) с цел пълното обслужване на български и чуждестранни инвеститори. Основател е на Сдружение на българските търговци, както и Business Lady Club „Женско предприемачество“, на който е председател.

Гена Събева е организатор и на различни неформални събития, част от които е ежеседмичното събитие „Бизнес пътеки“. Бизнес преходът е от Боянско ханче до Боянски водопад и представлява тренировка за ума и тялото с цел създаване на нови контакти и откриване на нови бизнес идеи.

Continue Reading
Advertisement