Connect with us

Музика

Георги Христов засне видеоклипа към „Изгарям”

Avatar

Публикувано

на

GEORGE HRISTOV Video Izgarqm

Георги Христов се завърна от Гърция, където засне клипа към първия снгъл от предстоящия си едноименен албум „Изгарям”. Режисьор и оператор на видеото е Петър Петков – Ghettoman. Продуцент на целия проект е Георги Христов (GH PRODUCTION).
Видеоклипът е в постпродукционен период. Очаква се да бъде завършен и да се завърти по музикалните телевизии до дни. Секунди от атмосферата по време на снимките можете да видите още сега в официалния канал на Георги Христов в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=PK9JwY60yFE

„Изгарям” тръгна в националния радиоефир на 1 октомври – Световния ден на музиката, и веднага се наложи като абсолютен хит. Музиката и аранжиментът са на Димитър Гетов, а текстът е дело на Катя Близнакова и Георги Христов. Записът на песента е осъществен в DG Studio.

Официалната премиера на новия си албум „Изгарям” Георги Христов ще направи с галаконцерт в София на 26 ноември в зала 1 на НДК. Билетите за него са в продажба в мрежата на Ивентим БГ. Медийни партньори на събитието са BG Music Channel, BOX TV, Канал 3, БГ Радио, радио „Зорана” и Dir.bg.

На 23 октомври Русе ще посрещне певеца в новата многофункционална зала „Канев Център”, която е с най-големия капацитет за вида си в града. Информация за следващите концерти ще бъде публикувана на официалната страница на артиста в социалната мрежа Facebook: https://www.facebook.com/George.Hristov.Official.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement