Connect with us

Lifestyle

Гийом дьо Гито представя Hennessy Very Special – Be Very Special в България

Avatar

Публикувано

на

снимка: HDV Photo

За да представи в България нова платформа на коняк Hennessy Very Special – Be Very Special, пред аудитория от топ бармани от най-популярните коктейл барове в София и страната, пристига Гийом дьо Гито, Глобален посланик на  марката Hennessy.

Гийом работи за компанията Moët Hennessy (част от групата LVMH, лидер в света на луксозните стоки и собственик на марката Hennessy) от 1990 година, като е започнал своята кариера, като Директор връзки с обществеността за Hennessy. След като преминава през различни позиции в компанията, от началото на 2016 година, заема позицията Глобален посланик на Hennessy с основна мисия да вдъхновява професионалисти и консуматори и да ги превръща в почитатели на марката Hennessy.

352_hennessy

снимка: HDV Photo

В бар „Спутник“ Гийом представи на българските бармани и целеви партньори нова платформа за активиране на коняк Hennessy Very Special, която има за цел да популяризира консумацията на висококачествената напитка сред млади, модерни, градски хора, които обичат да посещават най-модните коктейл барове и да опитват нови вкусове и нови миксове. Посетителите дегустираха специална селекция коняци и се докоснаха до уникалния дух на Hennessy, а домакините от „Спутник“ бяха подготвили два специални коктейла с Hennessy, които всички гости имаха възможност да опитат. Всеки барман получи сертификат за успешно завършен Very Special майсторски клас, а вечерта завърши по много специален начин – с Very Special Party, много специални гости и много специални коктейли.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement