Открийте ни и в

Музика

Гимнастички дебютират в новия клип на I.V.R.

Avatar

публикувано

на

Гимнастички дебютират в новия клип на I.V.R. 141

снимка: PR

Поезията на великия Уилям Шекспир преживява нов възход в заредената с рок авторска песен „The Glass“,  част от музикалния проект I.V.R., като  музика и аранжимента са изцяло на I.V.R.
Песента е част от албума “Soul Confession” и има своя бг и английска версия.
Гимнастички от пловдивската школа по художествена гимнастика на Ирина Чернаева ще дебютират в лентата, режисирана от Георги Ковачев. Клипът ще се снима сред Божествената природа на Крушунските водопади и ще е готов до края на август.
Хореографията също ще е оригинална и подчинена на житейските контрасти от невинната младост до старостта, през погледа на един човек, загледан в прозореца на битието и духовните преживявания.
Дебютният албум на  I.V.R. демонстрира нови за музикалния ни пазар амбиции за професионализъм и музикален хъс. Световноизвестният художник Ерик Плети дори бе вдъхновен от музикалния проект и от създателя му  Иван Русев, като нарисува картина, станала обложка на дебютния албум.  Иван Русев е  едновременно продуцент, вокал и бас китара, автор на текстовете и аранжимента на песните. Мастериран е в стуидото на друг световноизвестен титан – Колин Дейвис.
Иван Вълков Русев има диплома на инженер-физик. Главен инженер е в една от най-големите болници на Балканския полуостров, като отговаря за техническото състояние на медицинската апаратура.

Албумът е подготвян в продължение на 6 месеца и може да бъде поръчан от сайта на I.V.R., както и в iTunes.

Реклама