Открийте ни и в

Lifestyle

Глътка свеж въздух с Ambi Pur

MIKA

публикувано

на

Глътка свеж въздух с Ambi Pur 36

Когато сме у дома, е особено приятно да ухае на свежо, както и да запазим тази свежест за дълго, така че никой да не разбира, че имаме домашен любимец. Ако сте от хората, които се гордеят с дома си, най-вероятно обичате да го поддържате чист и добре подреден, така че винаги да можете да посрещате гости. Добрата новина е, че ароматизаторът Ambi Pur 3volution ви позволява да неутрализирате неприятните миризми в дома си.

Ароматизаторът Ambi Pur 3volution променя въздуха и ви позволява ви да дишате свежо, без значение къде сте били през деня или нощта. Да обичате домашните си любимци е хубаво, но да намерите баланса между грижата за тях и грижата за дома, без да оставяте къщата си да изглежда и мирише като парк за диви животни, е още по-хубаво.

[media-credit name=”снимка: PR” align=”aligncenter” width=”650″]KV Ambi Pur Car BG[/media-credit]

Независимо дали готвите храни със силен аромат, имате домашни любимци или живеете с тийнейджъри, които не са големи приятели с душа, Ambi Pur 3volution ви помага бързо и лесно да премахнете неприятните миризми. Всичко, което трябва да направите , е да се насладите на чистото и свежо ухание, което усещаме ден след ден, седмица след седмица, в продължение на до 90 дни.

[media-credit name=”Веси Бонева, снимка: PR” align=”aligncenter” width=”650″]Глътка свеж въздух с Ambi Pur 37[/media-credit]

Когато сме у дома, ние всички обичаме свежия въздух и никой дори да не разбира, че имаме домашни любимци. “Аз съм имала котки, кучета, зайци и един хамстер, но гостите ми никога не са се оплакали за миризми от домашния любимец в дома ми, защото разчитам на Ambi Pur 3volution“, споделя известната българска изпълнителка Веси Бонева.

[media-credit name=”снимка: PR” align=”aligncenter” width=”650″]KV Ambi Pur 3Volution BG[/media-credit]

Глътка свеж въздух подобрява настроението така, както го подобрява ваканцията!

Електрическите ароматизатори Ambi Pur 3Volution са като глътка свеж въздух за дома. Тъй като бързо свикваме с ароматите около нас, рано или късно спираме да ги усещаме. Ароматизаторите Ambi Pur 3Volution дават решение на това, като на всеки 45 минути автоматично променят уханието, редувайки трите висококачествени аромата в устройството. „Животът“ на всеки пълнител е до 90 дни*. И така се отдаваме на още един сезон свежест!

Ако искате свежестта да не ви оставя и в колата Ви, можете да изберете Ambi Pur Car за премахване на миризми за до 30 дни**. Можете дори да изберете аромати, подобни на тези, които избирате за дома си.

“Без свеж въздух няма свеж шофьор”, казва харесваният български актьор Стефан Щерев. „Особено на дълъг път човек разбира това най-добре. Когато пътуването е дълго, неизбежно в колата се хапват най-различни неща, които обаче невинаги оставят приятни миризми след себе си. Затова е важно да ги елиминираме и да сме свежи през целия път. Затова разчитам на Ambi Pur Car”, допълва той.

[media-credit name=”Стефан Щерев, снимка: PR” align=”aligncenter” width=”650″]Глътка свеж въздух с Ambi Pur 38[/media-credit]

Ароматизаторът Ambi Pur Car е малко, дискретно устройство, което просто се закача за вентилацията във вашия автомобил и разпръсква свеж аромат в колата. Можете дори да контролирате интензивността на аромата с помощта на плъзгача. Ambi Pur Car премахва неприятните миризми и освежава колата ви за период до 30 дни!

*Ако се използва 12 часа на ден на минимална ( minimum setting)

** Продължителността на един пълнител е за 30 дни (изчислено на база средно шофиране, настройка на аромата и стойност на температурата, степен на вентилация на въздушния поток). Може да варира в зависимост от употребата.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Lifestyle

Студенти по мода от НБУ и НХА са големите победители в Конкурса IDEAMODA

MIKA

публикувано

на

от

Студенти по мода от НБУ и НХА са големите победители в Конкурса IDEAMODA 39

Анелия Антова от Националната художествена академия е носителят на голямата награда в международния конкурс за млади дизайнери IDEAMODA, организиран от Нов български университет и Balkan Fashion Week.

Колекцията й “The Exhausted Future” е вдъхновена от замърсяването и трупането на отпадъци не само в околната среда, но и вътре в хората. За моделите си тя използва авторски принтове и премодифицира дрехи втора употреба. В работатa си младата дизайнерка експериментира с конвенционални и неконвенционални материали,

създавайки дрехи, обекти, илюстрации, истории, вдъхновени от реалността и отвъд нея.

фотограф – Гьорги Десподов

гримьор – Мария Колева

модели- Джай Уей Ди и Бач Виет Ле

С голямата награда от 5000 лв. и професионалната автоматична машина, Анелия ще има възможност да започне собствен бизнес.

Втора награда в конкурса получи колекцията “Re:Seen The Un:Seen” на Еми Киселичка, студент в програма „Мода“ на НБУ. Моделите й са вдъхновени от ритъма на турския квартал Балат в Истанбул, който е популярен със своите цветни сгради. Малко от посетителите му обаче знаят, че освен с цветността си Балат е известен и с голяма престъпност и немотия. Именно на този контраст се гради и концепцията на колекцията. При изработването на моделите е използвана турската техника Ебру за рисуване с ръка върху вода, при която при смесването на точно количество растителна смола с вода се получава разтвор, върху който се накапва от боята и се получават желаните форми.

Младата дизайнерка Еми Киселичка получава възможността да продължи безплатно обучението си в магистърска програма „Мода“ на НБУ, както и две специални награди – професионална фотосесия в списание EVA и представяне на колекцията й в концептуалната дизайнерска платформа „Иван Асен 22“.

Двете победителки ще представят България на международния конкурс за млади дизайнери IYDC през есента на 2021 в Киев, Украйна.

Трета награда – мултифункционална шевна машина и професионална дискова ножица – получава съвместната колекция на Сандрела Канаан и Григор Георгиев „SILUR“. Моделите представят съчетание от архаични текстури и обеми, които създават мост между магията на древното и комфорта на съвременния контекст.

Общо 15 млади дизайнери достигнаха до финала на IDEAMODA. Те представиха колекциите си пред публика в залата на галерия „Оборище 5“. Победителите бяха избрани от жури с участието на изявени модни дизайнери, стилисти, журналисти, модни фотографи:

ЖУРИ:

  1. Adrian Roberts – директор в „Accademia Costume & Moda“, Рим
  2. Веселин Йорданов – моден дизайнер, Милано
  3. Myra Postolache – „The Secret Code of Fashion“,  Рим
  4. Владимир Каралеев – моден дизайнер, Берлин
  5. Николай Божилов,  Моден дизайнер и креативен директор в „НИКОЛАЙ БОЖИЛОВ
  6. Николай Пачев – Моден дизайнер, селекционер в AL LU Re Course ,лидер в Styling, НБУ
  7. Сандра Клинчева – Моден дизайнер и съосновател, „moré noir“, Моден редактор, списание EVA
  8. Милко Бояров – дизайнер на бижута, Swatch Group, Цюрих
  9. Нели Митева – дизайнер, „Иван Асен 22“
  10. Васил Германов – моден фотограф, PHOTOGRAPHER

Конкурсът IDEAMODA се осъществява с подкрепата на Централен фонд за стратегическо развитие към Настоятелството на НБУ, а целта му е да подпомогне и даде старт за развитието на младите дизайнери.

В момента дизайнерите, които имат смелостта да започнат и развиват собствен бизнес в областта на модата в България, нямат много възможности за изява. IDEAMODA е шанс и форум, където те могат да покажат своите визия, способности и таланти, да бъдат оценени подобаващо.

Продължете понататък

Lifestyle

BILLA продължава успешната кампания „Купи и дари“

MIKA

публикувано

на

от

BILLA продължава успешната кампания „Купи и дари“ 40

За шеста поредна година BILLA България реализира съвместна благотворителна кампания с Българския Червен кръст, под надслов „Купи и дари“. Чрез инициативата, търговската верига и хуманитарната организация оказват подкрепа на представители на уязвими групи, като социално слаби български граждани, лица, търсещи закрила, институции за възрастни хора и деца.

Кампанията се реализира в магазините на BILLA в цялата страна. Всеки може да подкрепи каузата, като закупи трайни пакетирани хранителни продукти от магазините на БИЛЛА и ги постави в специално брандираните колички в следкасовата зона в обектите на веригата. Българският Червен кръст, чрез своите областни структури, организира транспортирането и предоставянето на хранителните продукти на бенефициентите. Към събраните продукти от магазините на месечна база, BILLA дарява и допълнително количество стоки от първа необходимост.

„Щастливи сме, че BILLA България е част от семейството на Българския Червен кръст, където всички помагаме заедно. Като лоялен партньор компанията винаги се е отличавала със своя професионализъм и готовност за подкрепа на най-уязвимите групи хора в страната.  Дълбоко сме признателни на клиентите и на екипа BILLA България за усилията, които полагат и за успешното ни сътрудничество през годините”, споделя акад. Христо Григоров, председател на БЧК.

25 тона продукти на стойност близо 50 хил. лв. са обезпечени от кампанията „Купи и дари“ само в рамките на 2020 г. Дарение е било в помощ на близо 5000 души в страната, половината от които социално слаби граждани, а другата половина – лица, настанени в социални институции.

„Основен приоритет за BILLA България е оказването на подкрепа на хора в нужда. От началото на съвместното сътрудничество на BILLA и Българския Червен кръст са дарени над 102 тона храни и хранителни продукти, с които са подпомогнати над 40 000 нуждаещи се граждани и социални институции. Красноречивите резултати, възможни благодарение на активната подкрепа на нашите клиенти, ни мотивират да продължаваме да реализираме това успешно сътрудничество всяка следваща година,“ коментира Норберт Мисбрандт, изпълнителен директор на BILLA България.

Продължете понататък

Горещо